Close
Európa egyik leginspirálóbb úti céljára is Covid-igazolások nélkül utazhatunk

Európa egyik leginspirálóbb úti céljára is Covid-igazolások nélkül utazhatunk

Július 1-től nincs szükség sem tesztre, sem oltási igazolásra a belépéshez.

A hírt az érintett ország, Portugália hivatalos turisztikai portálja, a Visit Portugal osztotta meg az oldalán, ahol ugyanakkor megjegyzik, hogy néhány egyéb járványintézkedés még érvényben marad.

Ezek közé tartozik a maszkviselés a közlekedési eszközökön valamint az egészségügyi intézményekben. Madeirán szintén hasonló a helyzet, és mindenkire vonatkoznak ezek a szabályok, aki elmúlt hat éves.

Portugália ezzel huszonnégy másik európai országhoz csatlakozott a korlátozások teljeskörű feloldásában:

Ausztriába, Belgiumba, Bulgáriába, Csehországba, Horvátországba, Ciprusra, Dániába, Észtországba, Finnországba, Görögországba, Németországba, Magyarországra, Izlandra, Írországba, Olaszországba, Lettországba, Litvániába, Norvégiába, Lengyelországba, Romániába, Szlovákiába, Szlovéniába, Svédországba és Svájcba is szabadon lehet utazni jelenleg mindenhonnan.

Emellett az Unióból és a schengeni övezetből érkezőket Spanyolország és Hollandia is korlátozásmentesen várja. Franciaország és Málta viszont továbbra is fenntartja a korlátozásokat előttünk is.

Mutatunk néhány helyet, amelyek miatt Európa egyik legnépszerűbb országa lett Portugália, amely elandalít és átölel.

(Forrás: Schengen Visa Info, képek: Unsplash)

 

 

belépés | korlátozások eltörlése | portugália | utazás | covid

FOLYTASD EZZEL

Ezeken a reptereken könnyen sztrájkba futhatunk a következő hetekben

Lekapcsoltak egy rollerest a rendőrök, egészen elképesztő sebességgel száguldott a város közepén

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom