Close
A Prado múzeum és a flamenco találkozása minden, ami művészet és szenvedély

A Prado múzeum és a flamenco találkozása minden, ami művészet és szenvedély

A világ legjobb flamencotáncosai találkoztak a világ legjobb festményeivel. Mit mondjunk, nem sült el rosszul.

A Museo Nacional del Prado és az Asociación Nacional de Tablaos Flamencos tempós és magával ragadó videóval ünnepelte meg november 16-át, azaz a Nemzetközi Flamenco Napot, ezen a napon nyilvánították ugyanis a műfajt a világörökség részévé.

A videó a világ egyik legkáprázatosabb gyűjteményével rendelkező múzeumában készült, amit olyan nagy nevű spanyol flamencotáncosok töltenek meg ritmussal, mozdulattal és mindennel, ami flamenco, mint María Moreno Pérez, Eduardo Guerrero, Patricia Guerrero, Cristina Cazorla, Alfonso Losa és Antonio Najarro. Gyönyörű lett!

múzeum | Prado | tánc | flamenco | spanyol

FOLYTASD EZZEL

Egészen hihetetlen híresség indul Joe Biden ellen az amerikai elnökválasztáson

Ilyen árakra készüljön az, aki élő fát vásárolna karácsonyra

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram