Close
A Prado múzeum és a flamenco találkozása minden, ami művészet és szenvedély

A Prado múzeum és a flamenco találkozása minden, ami művészet és szenvedély

A világ legjobb flamencotáncosai találkoztak a világ legjobb festményeivel. Mit mondjunk, nem sült el rosszul.

A Museo Nacional del Prado és az Asociación Nacional de Tablaos Flamencos tempós és magával ragadó videóval ünnepelte meg november 16-át, azaz a Nemzetközi Flamenco Napot, ezen a napon nyilvánították ugyanis a műfajt a világörökség részévé.

A videó a világ egyik legkáprázatosabb gyűjteményével rendelkező múzeumában készült, amit olyan nagy nevű spanyol flamencotáncosok töltenek meg ritmussal, mozdulattal és mindennel, ami flamenco, mint María Moreno Pérez, Eduardo Guerrero, Patricia Guerrero, Cristina Cazorla, Alfonso Losa és Antonio Najarro. Gyönyörű lett!

FOLYTASD EZZEL
Utazz Finnországba a Toldi moziban! Jönnek a Finn Filmnapok
Február közepétől csak az oltottak kaphatnak védettségit Magyarországon
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom