Close
Rafael Nadal edzői idén nyáron bárkiből profi teniszezőt faragnak Görögországban

Rafael Nadal edzői idén nyáron bárkiből profi teniszezőt faragnak Görögországban

Szeretnél úgy edzeni, mint a spanyol salakkirály? Most itt a lehetőség, hogy egy gyönyörű görög turistaparadicsomban fejleszd a tenisztudásod.

Amíg Rafa Nadal jelenleg Párizsban küzd azért, hogy tizenkettedik alkalommal is megnyerje a Roland Garrost, addig az edzői stábjának egy része egy különleges edzésprogramon dolgozik. Hamarosan bárki elsajátíthatja a korábbi világelső jól bevált módszereit, méghozzá egy gyönyörű görög félszigeten.

Az új Rafa Nadal Tennis Centre a Halkidikí félszigeten található Sani Resort területén nyitja meg kapuit. Ott várják majd azokat a lelkes teniszezőket, akik szeretnék kipróbálni azokat az edzésmódszereket, amelyek Nadalt a csúcsra juttatták. Az sem jelent gondot, ha valaki teljesen kezdő, neki is szívesen megtanítják az alapokat.

Egy hétig még arra is lehetősége lesz a látogatóknak, hogy Toni Nadal – Rafa nagybátyja és korábbi edzője – keze alatt edzhessenek.

A világ egyik legsikeresebb teniszedzője július 21–28. között különleges látogatást tesz a helyszínen.

A program egyébként nemcsak a technikai és fizikai felkészítésre fókuszál, hanem a személyes értékekre és a mentális képzésre is, elvégre Nadal sikerének titka is javarészt a hozzáállásának, a mentalitásának köszönhető.

Az edzések között itt lehet lazulni

A résztvevők a központ nyolc salakos pályáin edzhetnek majd olyan profi edzők irányításával, akik mindannyian a Rafa Nadal Academy akkreditáltjai, tehát pontosan ismerik a metódust, ami a spanyol bajnokot naggyá tette. Az egyhetes csomagok ára 280 dollártól indul, a további részletekért erre tessék tovább.

Ez is érdekelhet:

(Képek: Getty Images)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom