Close
Rafael Nadal edzői idén nyáron bárkiből profi teniszezőt faragnak Görögországban

Rafael Nadal edzői idén nyáron bárkiből profi teniszezőt faragnak Görögországban

Szeretnél úgy edzeni, mint a spanyol salakkirály? Most itt a lehetőség, hogy egy gyönyörű görög turistaparadicsomban fejleszd a tenisztudásod.

Amíg Rafa Nadal jelenleg Párizsban küzd azért, hogy tizenkettedik alkalommal is megnyerje a Roland Garrost, addig az edzői stábjának egy része egy különleges edzésprogramon dolgozik. Hamarosan bárki elsajátíthatja a korábbi világelső jól bevált módszereit, méghozzá egy gyönyörű görög félszigeten.

Az új Rafa Nadal Tennis Centre a Halkidikí félszigeten található Sani Resort területén nyitja meg kapuit. Ott várják majd azokat a lelkes teniszezőket, akik szeretnék kipróbálni azokat az edzésmódszereket, amelyek Nadalt a csúcsra juttatták. Az sem jelent gondot, ha valaki teljesen kezdő, neki is szívesen megtanítják az alapokat.

Egy hétig még arra is lehetősége lesz a látogatóknak, hogy Toni Nadal – Rafa nagybátyja és korábbi edzője – keze alatt edzhessenek.

A világ egyik legsikeresebb teniszedzője július 21–28. között különleges látogatást tesz a helyszínen.

A program egyébként nemcsak a technikai és fizikai felkészítésre fókuszál, hanem a személyes értékekre és a mentális képzésre is, elvégre Nadal sikerének titka is javarészt a hozzáállásának, a mentalitásának köszönhető.

Az edzések között itt lehet lazulni

A résztvevők a központ nyolc salakos pályáin edzhetnek majd olyan profi edzők irányításával, akik mindannyian a Rafa Nadal Academy akkreditáltjai, tehát pontosan ismerik a metódust, ami a spanyol bajnokot naggyá tette. Az egyhetes csomagok ára 280 dollártól indul, a további részletekért erre tessék tovább.

Van egy jó hírünk.

Megjelent a Roadster magazin első nyomtatott kiadása, amelyben olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szép lett, reméljük, neked is tetszeni fog.

Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazin első számát.

Ez is érdekelhet:

(Képek: Getty Images)

Close