Close
Mint egy raptor, úgy néz ki ez az elképesztő lakókocsi

Mint egy raptor, úgy néz ki ez az elképesztő lakókocsi

Masszív és tágas ez a Hunter Nature Raptor XC Camper, mely az otthon kényelmét biztosítja a nem mindennapi utazásokhoz.

Egészen látványos és brutális megjelenést álmodtak meg a Hunter Nature Raptor XC Campernek, mely első ránézésre monumentálisnak tűnik, ám ez csupán a látszat. A valóságban ugyanis kifejezetten kompakt kialakítást kapott annak érdekében, hogy könnyen vontatható legyen. A tér azonban szempillantás alatt megnövelhető. A célállomásra érve ugyanis a hátsó része egyszerűen kihúzható, így

a belső tér egy több szobás lakóhelyiséggé alakulhat át.

A lakókocsi egy kétszemélyes hálószobával, aprócska konyhájával, étkezővel és fürdőszobával rendelkezik, az áramot a tetőn elhelyezett napelem szolgáltatja. Az acélvázas kialakításával és alumínium burkolatával a keményebb terepviszonyokat is megugorja.

A hihetetlenül látványos camper 44 ezer dollártól, azaz nagyságrendileg 14,3 millió forinttól vásárolható meg.

(Forrás és fotó: Uncrate)

camper | túra | kirándulás | design | lakókocsi

FOLYTASD EZZEL

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram