Close
Legendák segítségével lehetünk igazán önmagunk a Ray-Ban új kollekciójának hála

Legendák segítségével lehetünk igazán önmagunk a Ray-Ban új kollekciójának hála

A Ray-Ban most bemutatott #Proudtobelong kollekciója új utakat jelöl ki a napszemüvegek, valamint az optikai keretek számára.

A világ egyik legismertebb szemüvegmárkájának tervezői idén úgy döntöttek, visszanyúlnak a legikonikusabb formákhoz, az igazi legendákhoz, és kortárs vonalvezetéssel, innovatív árnyalatokkal frissítik fel.

Az eredeti stílus sosem megy ki a divatból. A klasszikus Aviatortól a legendás Wing stíluson és a hetvenes évek négyszögletes darabjain keresztül egészen a félkeretes ovális formákig – a Ray-Ban fémkeretei vékonyabbak, mint valaha, de ugyanolyan divatosak.

Az új modelleknek azonban nem csupán a keretei, de a lencséi is felhívják magukra a figyelmet. Az éles színátmenetek, a kéttónusú tükrös lencsék és a divatos árnyalatok minden szettet könnyed stílusossággal ruháznak fel.

Az acetátkereteknél színezett havannaminták és új szögletes formák frissítik fel a mindennapok során viselhető klasszikus darabokat. A Meteor és a Wayfarer modellek markáns formáját színes rétegek teszik játékosabbá, amelyek a domináns formákat is könnyűvé varázsolják.

A kampány üzenetét a tervezők a #Proudtobelong mottóval fejezik ki, amellyel arra szeretnének ösztönözni, hogy legyünk büszkék a hovatartozásunkra, és ne féljünk követni a stílust, amely segítségével igazán önmagunk lehetünk.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Ray Ban)

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom