Close
Legendák segítségével lehetünk igazán önmagunk a Ray-Ban új kollekciójának hála

Legendák segítségével lehetünk igazán önmagunk a Ray-Ban új kollekciójának hála

A Ray-Ban most bemutatott #Proudtobelong kollekciója új utakat jelöl ki a napszemüvegek, valamint az optikai keretek számára.

A világ egyik legismertebb szemüvegmárkájának tervezői idén úgy döntöttek, visszanyúlnak a legikonikusabb formákhoz, az igazi legendákhoz, és kortárs vonalvezetéssel, innovatív árnyalatokkal frissítik fel.

Az eredeti stílus sosem megy ki a divatból. A klasszikus Aviatortól a legendás Wing stíluson és a hetvenes évek négyszögletes darabjain keresztül egészen a félkeretes ovális formákig – a Ray-Ban fémkeretei vékonyabbak, mint valaha, de ugyanolyan divatosak.

Az új modelleknek azonban nem csupán a keretei, de a lencséi is felhívják magukra a figyelmet. Az éles színátmenetek, a kéttónusú tükrös lencsék és a divatos árnyalatok minden szettet könnyed stílusossággal ruháznak fel.

Az acetátkereteknél színezett havannaminták és új szögletes formák frissítik fel a mindennapok során viselhető klasszikus darabokat. A Meteor és a Wayfarer modellek markáns formáját színes rétegek teszik játékosabbá, amelyek a domináns formákat is könnyűvé varázsolják.

A kampány üzenetét a tervezők a #Proudtobelong mottóval fejezik ki, amellyel arra szeretnének ösztönözni, hogy legyünk büszkék a hovatartozásunkra, és ne féljünk követni a stílust, amely segítségével igazán önmagunk lehetünk.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Ray Ban)

Close