Close
Régi téglák újrafelhasználásával épült ez a stílusos lengyel otthon

Régi téglák újrafelhasználásával épült ez a stílusos lengyel otthon

Újrahasznosítás a maximumon.

Poznańban épült meg idén ez a kétszázhetven négyzetméteres családi ház. A Wrzeszcz Architekci építészcsapata a környékbeli pajtákból inspirálódtak a ház megtervezésekor, melyben egyszerre egyesül a hagyomány és a modernitás.

A házhoz bontásból maradt, régi téglákat használtak, melyek gyönyörű patinát és egyedi stílust adnak az épületnek. Maga a környezet pedig szintén csodás: a kellemesen lankás, zöld vidéki táj nagyon megnyugtató.

A tágas, amerikaikonyhás nappali ötméteres belmagasságával elég nagyvonalú, az első emelet fürdőiből és hálóiból pedig megkapó kilátás nyílik az erdőre.

Egy fedett teraszt is kialakítottak a tervezők, valamint helyet kapott még a házban néhány gyerekszoba, gardróbszobák, egy barkácsműhely, padlástér, garázs és egy mosókonyha is.

A modern otthonban így a lebontott téglák újrafelhasználásával egy régi pajta is új életre kelhetett, történetével roppant egyedi és stílusos pluszt adott a ház esztétikájához.

(Fotók: Przemyslaw Turlej)

poznan | ház | építészet | modern | dizájn

FOLYTASD EZZEL

Az idegenforgalom Oscar-díját nyerte el a Magyar Zene Háza

Nemzetközi dizájnmagazin szeretett bele az ikonikus budapesti épületbe

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram