Close
Régi téglák újrafelhasználásával épült ez a stílusos lengyel otthon

Régi téglák újrafelhasználásával épült ez a stílusos lengyel otthon

Újrahasznosítás a maximumon.

Poznańban épült meg idén ez a kétszázhetven négyzetméteres családi ház. A Wrzeszcz Architekci építészcsapata a környékbeli pajtákból inspirálódtak a ház megtervezésekor, melyben egyszerre egyesül a hagyomány és a modernitás.

A házhoz bontásból maradt, régi téglákat használtak, melyek gyönyörű patinát és egyedi stílust adnak az épületnek. Maga a környezet pedig szintén csodás: a kellemesen lankás, zöld vidéki táj nagyon megnyugtató.

A tágas, amerikaikonyhás nappali ötméteres belmagasságával elég nagyvonalú, az első emelet fürdőiből és hálóiból pedig megkapó kilátás nyílik az erdőre.

Egy fedett teraszt is kialakítottak a tervezők, valamint helyet kapott még a házban néhány gyerekszoba, gardróbszobák, egy barkácsműhely, padlástér, garázs és egy mosókonyha is.

A modern otthonban így a lebontott téglák újrafelhasználásával egy régi pajta is új életre kelhetett, történetével roppant egyedi és stílusos pluszt adott a ház esztétikájához.

(Fotók: Przemyslaw Turlej)

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom