Rendezzük be otthoni irodánkat megfelelő kiegészítőkkel

Napjainkban egyre többen kényszerülünk home office munkavégzésre, így az irodai kiegészítők már nemcsak a munkahelyünkön kerülnek elő, hanem bizony az otthonunkban is. Ahhoz, hogy hasonlóan kényelmesen tudjuk végezni a feladatunkat, hasonló eszközökre van szükségünk.

Az irodában lévő íróasztalon minden megtalálható, ami a precíz és gyors munkavégzéshez szükséges. A különböző rendszerezők, tárolóeszközök, dossziék és szövegkihúzók hiánya csak akkor tűnik fel, amikor nincs kéznél egyik sem. Válasszunk körültekintően otthoni irodánkba ezek közül. Ehhez nyújtunk némi segítséget összefoglalónkkal.

Nélkülözhetetlen irodai kiegészítők 

Az otthoni munkavégzés egyik lehangoló része, amikor nincsenek megfelelő irodai eszközök feladataink gördülékeny elvégzéséhez. Az irodából magunkkal hozott laptop általában a konyhaasztalon működik, és megfelelő görgős szék hiányában a hosszabb ülőmunka is megterhelő lehet.

Az irodabútorok hiányát könnyen tudjuk pótolni, hiszen a mömaxban megvásárolható irodai bútor kínálat olyan széles, hogy bárki talál magának megfelelő minőségű és árfekvésű terméket. A kiegészítő eszközök választéka szintén hatalmas, de mielőtt ezeket beszereznénk, gondoljuk át, melyek azok, amik valóban nélkülözhetetlenek a mindennapi munkavégzés során.

Eszközök az íróasztalon

Otthoni kis irodánk kialakításakor az lehet az egyik legbosszantóbb, hogy a már ösztönösen végzett mozdulatok eszközök hiányában megakadnak. Gondoljunk arra, hogy a gondosan megfogalmazott és kinyomtatott iratokat nem tudjuk összetűzni, mert nincs kéznél sem egy gémkapocs, sem pedig a tűzőgép. Amikor pedig felvillan bennünk, hogy a konyhaszekrény fiókjában találhatunk ilyen kiegészítőket, csalódva jövünk rá, hogy tavaly kiszelektáltuk azokat.

Az iratok tárolására, rendszerezésére használt irattartók beszerzése szintén fontos, hiszen ezekben a tárolórekeszekben tökéletesen el tudjuk helyezni a különböző ügyek dossziéit, iratanyagát. Így nem fognak összekeveredni, széthullani a papírok és strukturáltan tudjuk követni a már elvégzett és az elvégzendő feladatokat egyaránt. A fémből vagy fából készült tárolók kiválóan illeszkednek majd a rögtönzött otthoni irodánk berendezéséhez.

Egyéb irodai kiegészítők

Hasonlóan hasznos az üzenőtábla, amire az irodában mindig feltűzzük az elvégzendő feladatokat. Otthon ennek hiánya okozhat némi káoszt. De természetesen erre is van megoldás, hiszen bármikor beszerezhetünk parafából készült kisebb táblát vagy a flipchart táblához hasonló, filccel írható modellt.

Az irodai munka során már természetesnek tűnik és egyáltalán nem gondolkodunk az íróeszközök használatán. A tollak, filcek, ceruzák ugyan megtalálhatóak otthon is, azonban ezek mindennapi használatához érdemes asztali tolltartót használni. Persze egy bögre is megteszi, de azért a hatékony munkavégzésre ráhangolódni csak a megfelelő eszközökkel lehetséges.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Nehéz decemberben programot találni a Balatonnál? Választani nehéz!

Ezek a hangok, ízek, élmények valódi ünneppé varázsolják a karácsonyt

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom