Close
Korlátlan repülést biztosító éves bérletet vezet be egy légitársaság – Méghozzá elég olcsón

Korlátlan repülést biztosító éves bérletet vezet be egy légitársaság – Méghozzá elég olcsón

Eddig többek között konditerembe, buszra, vagy éppen különleges teára vásárolhattunk bérletet, egy amerikai légitársaság jóvoltából hamarosan repülőjáratokra is tudunk.

A Frontier Airlines új bérletével korlátlanul utazhatnak belföldi járatokon az utasok az Egyesült Államokban – évente kevesebb mint hatszáz dollárért. A társaság all-you-can-fly előfizetése GoWild! Pass néven fut majd.

Az első évben kerül csak 599 dollárba (240 ezer forintba), ami valóban jól hangzik, de ez csupán egy bevezető ajánlat. A bérlet ára a következő években több mint háromszorosára, 1999 dollárra (800 ezer forintra) emelkedik.

A Frontier számára azért éri meg bevezetni, mert a légitársaság így olyan helyeket is betölthet, amelyek egyébként üresen maradnának. Még ha az ülőhelyeket a szokásosnál jóval olcsóbban adják is el, a társaság akkor is többet kaszál, mintha ezek az ülőhelyek eladatlanul maradnának.

És akkor jöjjenek a szokásos apróbetűs buktatók.

Először is, az utas nem használhatja akkor, amikor csak akarja – ötvenhat olyan dátum lesz (az év utazási szempontból legnépszerűbb napjain), amikor nem veheti igénybe a bérletet, ráadásul a tulajdonosnak továbbra is fizetnie kell az adókat és egyéb díjakat. A bérletek korlátozott számban állnak rendelkezésre, a kiosztásuk érkezési sorrendben történik.

A Frontier bérlete várhatóan valamikor 2023 tavaszán debütál.

Mennyit lennénk hajlandóak fizetni azért, hogy mindig legyen kéznél otthon egy üveg bor? Akár egy szép vörös  egy különleges vacsorához, vagy egy kiváló “átvihető” opció, ha a szomszédok utolsó pillanatban bejelentett partijára szeretnénk valamivel beköszönni. És persze azon sem kellene aggódni, ha hirtelen vendégek állítanak be hozzánk. Az Obvious Wines megadja ezt a nem mindennapi lehetőséget.

(Forrás: TimeOut, fotók: Getty Images)

kedvezmény | bérlet | amerikai egyesült államok | repülés | repülőgép

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram