Close
Hamarosan két magyar városból is repülhetünk Európa egyik legszebb szigetére

Hamarosan két magyar városból is repülhetünk Európa egyik legszebb szigetére

Ismét megnyitja lárnakai útvonalát a Wizz Air.

Budapestről és Debrecenből szállnak majd fel a társaság gépei, miután megszületett a megállapodás a két ország között, mely szerint a beoltott magyar állampolgárok teszt- és karanténkötelezettség nélkül beutazhatnak Ciprusra – írja az Airportal.

Budapest és Lárnaka között június 11-től péntekenként közlekednek a repülőgépek, június 21-től pedig hetente öt járat indul.  Debrecenből Lárnakába június 20-án, 27-én és június 30-án repülnek a társaság gépei.

A Wizz Air emlékeztet arra, hogy a két ország megállapodásának értelmében beutazáskor Ciprus elfogadja a magyar utasok védettségi igazolványát, bármelyik Magyarországon jóváhagyott vakcina esetében. A további feltételekről az Airportal oldalán lehet olvasni.

Nemrég megírtuk, hogy a Wizz Air-nél hamarosan visszatérnek a közkedvelt nyaralóhelyekre tartó járatok, így azok is elkezdhetik az utazást szervezni, akik a keleti régióból szeretnének Európa legszebb tengerpartjaira repülni.

(Forrás: Airportal, fotók: Pixabay, Getty Images)

ciprus | nyár | debrecen | budapest | repülés

FOLYTASD EZZEL

A Google Térkép négy új frissítése nagyon jól jöhet az utazáshoz

Egy professzor rájött, mitől lesznek finomabbak az ételek a repülőn

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram