Close
Hamarosan két magyar városból is repülhetünk Európa egyik legszebb szigetére

Hamarosan két magyar városból is repülhetünk Európa egyik legszebb szigetére

Ismét megnyitja lárnakai útvonalát a Wizz Air.

Budapestről és Debrecenből szállnak majd fel a társaság gépei, miután megszületett a megállapodás a két ország között, mely szerint a beoltott magyar állampolgárok teszt- és karanténkötelezettség nélkül beutazhatnak Ciprusra – írja az Airportal.

Budapest és Lárnaka között június 11-től péntekenként közlekednek a repülőgépek, június 21-től pedig hetente öt járat indul.  Debrecenből Lárnakába június 20-án, 27-én és június 30-án repülnek a társaság gépei.

A Wizz Air emlékeztet arra, hogy a két ország megállapodásának értelmében beutazáskor Ciprus elfogadja a magyar utasok védettségi igazolványát, bármelyik Magyarországon jóváhagyott vakcina esetében. A további feltételekről az Airportal oldalán lehet olvasni.

Nemrég megírtuk, hogy a Wizz Air-nél hamarosan visszatérnek a közkedvelt nyaralóhelyekre tartó járatok, így azok is elkezdhetik az utazást szervezni, akik a keleti régióból szeretnének Európa legszebb tengerpartjaira repülni.

(Forrás: Airportal, fotók: Pixabay, Getty Images)

FOLYTASD EZZEL
A korábban már feloldott korlátozások visszaállítása mellett döntöttek Oroszországban
Csillagászati összegért kelt el a tizenöt perces űrútra szóló jegy
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom