Close
A Rolls-Royce megmutatja, hogy egy fiók is lehet fényűző

A Rolls-Royce megmutatja, hogy egy fiók is lehet fényűző

A Rolls-Royce luxusautóit eddig is a legapróbb részletig személyre lehetett szabni, és most már a csomagtér fiókjának tartalmát is a saját hobbinkhoz igazíthatjuk a márka szabadidő-terepjárójában.

A világ legjobb luxusterepjárójának tartja a Cullinant a Rolls-Royce, hiszen minden terepen a legnagyobb kényelemben szállítja az utasait, legyen szó a skót felföldről vagy a dubaji homokdűnékről. Most pedig már arról is gondoskodik, hogy a megérkezés után minden kéznél legyen, ami a szabadidő tartalmas eltöltéséhez szükséges.

A Cullinan újdonsága a rekreációs modulnak nevezett opció, egy motorosan nyitható fiók,

amely egy gombnyomásra bújik elő a csomagtartó padlója alól, és tele van minden olyan felszereléssel, ami a tulajdonos számára fontos ahhoz, hogy kikapcsolódjon. A fiók berendezését és még a felhasznált anyagokat is igény szerint alakítja ki a gyártó.

A fiókot egyben is ki lehet venni az autóból, ezért a Rolls-Royce-tulajdonos többet is tarthat a garázsban, minden hobbijához egyet.

A negyvennyolc literes rekeszben elférhet a horgászathoz, a sziklamászáshoz, a bázisugráshoz, a sportlövészethez vagy a természetfotózáshoz szükséges felszerelés, csak mindig a megfelelőt kell bekészíteni az autóba.

A gyáriak mutattak is két példát, hogy mivel lehet felszerelni a fiókot.

Az egyiket a profi autófotós Mark Riccioni számára állították össze, a rekeszekben elfér a képek feldolgozásához szükséges MacBook Pro és iPad Pro, egy DJI Mavic Mini drón, de még a zajszűrős fejhallgatónak, a napszemüvegnek és az esőruhának is jutott hely.

A másik példával szabadtéri koktélbárt varázsolhatunk a Cullinan hátsó részéből,

az italkészlet nyolc főre elegendő, a mellékelt vágódeszkákkal és egyéb konyhai eszközökkel pedig könnyebb harapnivalókat is összedobhatunk. A Rolls-Royce ismeretében nem meglepő, hogy csak a legjobb minőségű anyagokkal elégedtek meg.

A fiók nem csökkenti a Cullinan csomagterének méretét, ami a hátsó ülések ledöntésével akár 1930 literes is lehet, és 2,24 méter hosszú tárgyakat is vihetünk vele. A rekreációs modulon kívül pedig továbbra is elérhető a Rolls-Royce egyik legérdekesebb extrája,

a gombnyomásra kihajtható páros piknikszék, amivel rendkívüli kényelemben élvezhetjük a szabadidőnket.

Különleges megoldások

A Cullinan megjelenésével a legtehetősebbek még több helyre juthatnak el egy Rolls-Royce kényelmében, és a modell később a sportosabb Black Badge változatban is megjelent. A goodwoodi márkának nem ez a fiók az első különleges kiegészítője, korábban egy hihetetlenül elegáns pezsgősládát is alkottak.

FOLYTASD EZZEL
A luxus alternatíváját villantja fel a megújult Rolls-Royce Phantom
Három új Ferrari, amit csak egyetlen példányban gyártanak
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom