Close
A Rolls-Royce megmutatja, hogy egy fiók is lehet fényűző

A Rolls-Royce megmutatja, hogy egy fiók is lehet fényűző

A Rolls-Royce luxusautóit eddig is a legapróbb részletig személyre lehetett szabni, és most már a csomagtér fiókjának tartalmát is a saját hobbinkhoz igazíthatjuk a márka szabadidő-terepjárójában.

A világ legjobb luxusterepjárójának tartja a Cullinant a Rolls-Royce, hiszen minden terepen a legnagyobb kényelemben szállítja az utasait, legyen szó a skót felföldről vagy a dubaji homokdűnékről. Most pedig már arról is gondoskodik, hogy a megérkezés után minden kéznél legyen, ami a szabadidő tartalmas eltöltéséhez szükséges.

A Cullinan újdonsága a rekreációs modulnak nevezett opció, egy motorosan nyitható fiók,

amely egy gombnyomásra bújik elő a csomagtartó padlója alól, és tele van minden olyan felszereléssel, ami a tulajdonos számára fontos ahhoz, hogy kikapcsolódjon. A fiók berendezését és még a felhasznált anyagokat is igény szerint alakítja ki a gyártó.

A fiókot egyben is ki lehet venni az autóból, ezért a Rolls-Royce-tulajdonos többet is tarthat a garázsban, minden hobbijához egyet.

A negyvennyolc literes rekeszben elférhet a horgászathoz, a sziklamászáshoz, a bázisugráshoz, a sportlövészethez vagy a természetfotózáshoz szükséges felszerelés, csak mindig a megfelelőt kell bekészíteni az autóba.

A gyáriak mutattak is két példát, hogy mivel lehet felszerelni a fiókot.

Az egyiket a profi autófotós Mark Riccioni számára állították össze, a rekeszekben elfér a képek feldolgozásához szükséges MacBook Pro és iPad Pro, egy DJI Mavic Mini drón, de még a zajszűrős fejhallgatónak, a napszemüvegnek és az esőruhának is jutott hely.

A másik példával szabadtéri koktélbárt varázsolhatunk a Cullinan hátsó részéből,

az italkészlet nyolc főre elegendő, a mellékelt vágódeszkákkal és egyéb konyhai eszközökkel pedig könnyebb harapnivalókat is összedobhatunk. A Rolls-Royce ismeretében nem meglepő, hogy csak a legjobb minőségű anyagokkal elégedtek meg.

A fiók nem csökkenti a Cullinan csomagterének méretét, ami a hátsó ülések ledöntésével akár 1930 literes is lehet, és 2,24 méter hosszú tárgyakat is vihetünk vele. A rekreációs modulon kívül pedig továbbra is elérhető a Rolls-Royce egyik legérdekesebb extrája,

a gombnyomásra kihajtható páros piknikszék, amivel rendkívüli kényelemben élvezhetjük a szabadidőnket.

Különleges megoldások

A Cullinan megjelenésével a legtehetősebbek még több helyre juthatnak el egy Rolls-Royce kényelmében, és a modell később a sportosabb Black Badge változatban is megjelent. A goodwoodi márkának nem ez a fiók az első különleges kiegészítője, korábban egy hihetetlenül elegáns pezsgősládát is alkottak.

rolls-royce cullinan | rolls-royce | koktélbár | szabadidő | szabadidő-autó

FOLYTASD EZZEL

Újra büszkén szárnyal a Bentley legendás orrdísze

Ezt a három lejátszási listát pörgesd a kocsiban!

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram