Close
Romantikus esti boros hajókázásra visz Budapest legkomolyabb rendezvényhajója

Romantikus esti boros hajókázásra visz Budapest legkomolyabb rendezvényhajója

Kétórás hajókázás Budapest esti fényeiben, miközben korlátlan étel-, bor- és pezsgőfogyasztás jár – ez nem egy nyereményjáték fődíja, hanem az első Winelovers borhajó július 11-i programja. 

Budapest legkomolyabb rendezvényhajója a trendi, belvárosi helyszínek helyett ezúttal a Vigadó téren horgonyoz le, hogy aztán kihajózzon a nyílt vizekre tengernyi borral a fedélzetén, tizenkét borász társaságában. A Winelovers River Night Margitsziget és a Müpa között közlekedő hajóján ötven bort lehet megkóstolni, melyekhez különféle kísérők (görögolíva-variációk, sajtkrémes bouché, angol zeller, libamáj mousse tésztakosárban, szezámos grissini) érkeznek díjnyertes Kreinbacher pezsgő társaságában.

A romantikával alaposan befűtött eseményre a fejenként 10 900 forintba kerülő jegyek (amelyek tartalmazzák a hajókázást, a korlátlan borkóstolót és a korlátlan étel- és pezsgőfogyasztást a megjelölt időpontban), valamint a részletes program errefelé érhető el

Van egy jó hírünk.

Megjelent a Roadster magazin első nyomtatott kiadása, amelyben olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szép lett, reméljük, neked is tetszeni fog.

Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazin első számát.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

Close