Close
Romantikus esti boros hajókázásra visz Budapest legkomolyabb rendezvényhajója

Romantikus esti boros hajókázásra visz Budapest legkomolyabb rendezvényhajója

Kétórás hajókázás Budapest esti fényeiben, miközben korlátlan étel-, bor- és pezsgőfogyasztás jár – ez nem egy nyereményjáték fődíja, hanem az első Winelovers borhajó július 11-i programja. 

Budapest legkomolyabb rendezvényhajója a trendi, belvárosi helyszínek helyett ezúttal a Vigadó téren horgonyoz le, hogy aztán kihajózzon a nyílt vizekre tengernyi borral a fedélzetén, tizenkét borász társaságában. A Winelovers River Night Margitsziget és a Müpa között közlekedő hajóján ötven bort lehet megkóstolni, melyekhez különféle kísérők (görögolíva-variációk, sajtkrémes bouché, angol zeller, libamáj mousse tésztakosárban, szezámos grissini) érkeznek díjnyertes Kreinbacher pezsgő társaságában.

A romantikával alaposan befűtött eseményre a fejenként 10 900 forintba kerülő jegyek (amelyek tartalmazzák a hajókázást, a korlátlan borkóstolót és a korlátlan étel- és pezsgőfogyasztást a megjelölt időpontban), valamint a részletes program errefelé érhető el

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

borkóstoló | Winelovers River Night | program | hajó | duna

FOLYTASD EZZEL

Száznál is több programmal készül Budapest a 150. születésnapjára 

Hétfő este nézz fel az égre, valami nagyon különlegeset fogsz látni!

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram