Close
Romantikus esti boros hajókázásra visz Budapest legkomolyabb rendezvényhajója

Romantikus esti boros hajókázásra visz Budapest legkomolyabb rendezvényhajója

Kétórás hajókázás Budapest esti fényeiben, miközben korlátlan étel-, bor- és pezsgőfogyasztás jár – ez nem egy nyereményjáték fődíja, hanem az első Winelovers borhajó július 11-i programja. 

Budapest legkomolyabb rendezvényhajója a trendi, belvárosi helyszínek helyett ezúttal a Vigadó téren horgonyoz le, hogy aztán kihajózzon a nyílt vizekre tengernyi borral a fedélzetén, tizenkét borász társaságában. A Winelovers River Night Margitsziget és a Müpa között közlekedő hajóján ötven bort lehet megkóstolni, melyekhez különféle kísérők (görögolíva-variációk, sajtkrémes bouché, angol zeller, libamáj mousse tésztakosárban, szezámos grissini) érkeznek díjnyertes Kreinbacher pezsgő társaságában.

A romantikával alaposan befűtött eseményre a fejenként 10 900 forintba kerülő jegyek (amelyek tartalmazzák a hajókázást, a korlátlan borkóstolót és a korlátlan étel- és pezsgőfogyasztást a megjelölt időpontban), valamint a részletes program errefelé érhető el

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom