Close
Ilyen pozitív szettekben szívesen eltöltenénk az idei nyarat

Ilyen pozitív szettekben szívesen eltöltenénk az idei nyarat

Optimista, vidám és energikus. Idén pont erre van szükségünk.

A Rowing Blazers az amerikai elitegyetemek, pólómeccsek és evezősversenyek hangulatát megidéző preppy, és urbánusan bohém streetwear tökéletes kombinációja. A nyári kollekciójuk pozitív és optimista, ami ebben a koronavírusos évben akkora hiánycikk, hogy minden baseballsapka és csíkos gyapjúing felértékelődik tőle.

FOLYTASD EZZEL
Limitált kiadású, elegáns és karakteres szemüvegkeretet alkotott Schiffer Miklós és a Tipton
Ősszel a divat és a dizájn fővárosává változik Budapest
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom