Close
Saját fejlesztésű applikációval újít nagyot egy egészségtudatos budapesti étterem

Saját fejlesztésű applikációval újít nagyot egy egészségtudatos budapesti étterem

Személyre szabható filterekkel akár az allergéneket is be lehet rajta előre állítani.

Az eredeti tervek szerint már idén elindult volna a fővárosban a Fruccola automata étterem hálózata tesztüzemben, de a vírushelyzet miatt az egészséges ételeket kínáló automaták elhelyezése még várat magára. Addig is, a kifejezetten erre a célra kifejlesztett speciális technológiával csomagolt egészséges ételeket az applikáción keresztül előrendeléses rendszerben tesztelik.

Ez a Fruccola Bird.

A Fruccola márka a budapesti egészségtudatos fogyasztók körében nem ismeretlen, hiszen már tizenhárom éve jelen vannak a piacon,  az elsők között kínáltak egészségesebb étkezési alternatívát a hazai közönségnek. A fókuszban a minőségi, lehetőleg hazai alapanyagok szerepelnek, a kínálat megalkotásakor mindig fontos szempont volt, hogy odafigyeljenek a gluténmentes, laktózmentes, vegetariánus, vegán vagy egyéb speciális étrendet követőkre is.

Mostani újításukat, a Fruccola Bird applikációt az eredeti tervek szerint egy egészséges ételeket kínáló automata étterem rendszer fejlesztésére hozták létre, a pandémia azonban közbeszólt, és ezek a tervek még váratnak magukra. Addig is, ezen a felületen egy professzionális házhozszállítási alternatívát kínálnak, amelynek segítségével a fogyasztók akár több napra előre is megtervezhetik egészségtudatos étkezéseiket.

Az applikáció előrendeléssel működik, minden hétköznap 14 óráig lehet leadni a másnapi, vagy távolabbi napokra szánt előrendelést. Az ételeket egy speciális vákuumozási technikával csomagolják. “Olyan csomagolást szerettünk volna, melynek segítségével megőrizhető a szép tálalás, az étel nem rázódik szét, megtartja az állagát, frissességét és az értékes vitaminokat. Így találtunk rá egy vákuumozási technikára, amivel ezeknek mind meg tudunk felelni” – meséli Saás Petra, a Fruccola tulajdonosa.

A Fruccola Bird Applikáció IOS-re és Androidra is letölthető, személyre szabható filterekkel akár az allergéneket, speciális étrendi igényeket is be lehet rajta előre állítani.  A kínálat folyamatosan frissül a szezonális alapanyagoknak megfelelően, vásárláskor OTP Szép kártya is használható, a rendszerben pedig későbbi kedvezményekre jogosító Yoyók is gyűjthetők.

Kreatívkodás

Malajziában az egyik vendéglátóhely megoldotta, hogy biztonságosan és komfortosan szolgálhassa fel a menüjét. A napokban megírtuk, hogy itthon márciusig nincs remény az éttermek számára, valamint még keményebb kormányrendeletet fogadtak el Magyarországon, amely főként a vendéglátósokat érinti. Példamutató felajánlást tett az Eplényi Síaréna a bajban lévő vendéglátóhelyeknek, egy debreceni vendéglátós pedig érdekes cselt vetne be, hogy kinyithasson.

étel | rendelés | bird | applikáció | új

FOLYTASD EZZEL

Ez vezetett a világhírű séf öngyilkosságához egy új elmélet szerint

A világ legjobb éttermének a helyén egykor imádott angol költő árult bélyeget

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram