Close
Látványos videó mutatja be, hogy a síelés a természet törvényeit áthágó spontán varázslat

Látványos videó mutatja be, hogy a síelés a természet törvényeit áthágó spontán varázslat

Sämi Ortlieb kiváló síelő, tervező, filmrendező, animátor és egy hardcore punk zenekar tagja. Nemrég mutatta be elképesztően látványos videóját, a Manővereket, amiben a síelés, mint játékos, de szenvedélyes szórakozás és a természettel való szoros kapcsolata jelenik meg.

Sämi stoptrükköt használva tette egyedülállóvá a felvételeket. Miközben az olvadó havat vagy a faágak által alakított természetes akadályokat végtelen játszótérré alakítja, a videó minden képkockáját áthatja a sport iránti szenvedély és a természet törvényeit áthágó spontán varázslat.

video | stoptrükk | síelés

FOLYTASD EZZEL

Új-Zéland déli szigetének rejtélyekkel teli szépségére nehéz szavakat találni

A tökéletes őszi úti célt keresed? Van egy ötletünk!

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom