Close
Teljesen máshogy fest elölről és hátulról ez a ház

Teljesen máshogy fest elölről és hátulról ez a ház

Remek építészeti megoldással bővítették hátrafelé ezt a San Francisco-i házat, hozzá pedig stílusban is merészek és formabontóak voltak.

A kaliforniai Edmonds + Lee építészstúdió toldott meg egy házat a San Francisco-i Noe Valley-ben. Az otthon utcafronti része mattfekete, hátsó, újonnan hozzátoldott része pedig hófehér és fa;

nem véletlenül nevezték el Night + Day-nek a házat, ugyanis az éjszaka és a nappal kontrasztjai köszönnek vissza a két oldalon.

A bungaló stílusú toldásra azért is volt szükség, mert a négytagú családnak több tér kellett, így alakította ki egy teljesen új házrészt.

A felújítás során a ház régi része is az újhoz alakult stílusában, így egy nagyon kreatív, modern és sok helyen nagyon skandináv hatású tér jött létre.

A fekete-fehér kontrasztot néhol a ház belsejében is visszahozzák, például a konyhában vagy a nagyon geometrikus és látványos, új lépcsőnél.

A végeredmény egy nagyon karakteres, élhető és praktikus ház, ami egyszerre idomul utcafrontjával a többi ház stílusához, de a sajátját sem engedi el a másik oldalon.

Ennél a San Francisco-i háznál különösen példaértékű a mondás, hogy az ember abból hozza ki a legjobbat, amije van!

(Fotók: Joe Fletcher)

dizájn | építészet | ház | usa | nagy sztori

FOLYTASD EZZEL

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram