Close
Teljesen máshogy fest elölről és hátulról ez a ház

Teljesen máshogy fest elölről és hátulról ez a ház

Remek építészeti megoldással bővítették hátrafelé ezt a San Francisco-i házat, hozzá pedig stílusban is merészek és formabontóak voltak.

A kaliforniai Edmonds + Lee építészstúdió toldott meg egy házat a San Francisco-i Noe Valley-ben. Az otthon utcafronti része mattfekete, hátsó, újonnan hozzátoldott része pedig hófehér és fa;

nem véletlenül nevezték el Night + Day-nek a házat, ugyanis az éjszaka és a nappal kontrasztjai köszönnek vissza a két oldalon.

A bungaló stílusú toldásra azért is volt szükség, mert a négytagú családnak több tér kellett, így alakította ki egy teljesen új házrészt.

A felújítás során a ház régi része is az újhoz alakult stílusában, így egy nagyon kreatív, modern és sok helyen nagyon skandináv hatású tér jött létre.

A fekete-fehér kontrasztot néhol a ház belsejében is visszahozzák, például a konyhában vagy a nagyon geometrikus és látványos, új lépcsőnél.

A végeredmény egy nagyon karakteres, élhető és praktikus ház, ami egyszerre idomul utcafrontjával a többi ház stílusához, de a sajátját sem engedi el a másik oldalon.

Ennél a San Francisco-i háznál különösen példaértékű a mondás, hogy az ember abból hozza ki a legjobbat, amije van!

(Fotók: Joe Fletcher)

nagy sztori | san francisco | usa | építészet | ház

FOLYTASD EZZEL

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Ezek a hangok, ízek, élmények valódi ünneppé varázsolják a karácsonyt
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom