Close
A világ legokosabb városát Kínában kell keresnünk

A világ legokosabb városát Kínában kell keresnünk

Sanghajt választották a világ legokosabb városának az Okosváros Expo Világkongresszuson.

A Sanghajnak odaítélt díjjal a sokszínűséget, a társadalmi befogadást és egyenlőséget, a biztonságot, valamint az együttműködést szeretnék ösztönözni.

Az Okosváros Expo Világkongresszust az idén a járvány miatt Barcelona mellett Sanghajban és New Yorkban tartották párhuzamosan, részben interneten, részben pedig élőben. A tavalyi világkongresszuson Stockholm részesült az elismerésben.

Vu Csing, Sanghaj alpolgármestere szerint

a metropolisz városfejlesztésében különösen fontos szerepet tölt be a digitalizáció és a kapcsolathálózat-építés.

A városnak 31 400 kültéri ötödik generációs bázisállomása, valamint közel 50 ezer kisebb, beltéri 5G-állomása van, és több mint 24 milliós lakosságával a világ egyik legnagyobb városának számít.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: MTI)

Okosváros Expo Világkongresszus | kína | sanghaj | ázsia

FOLYTASD EZZEL

Ez most sokaknak fájni fog, nézd meg, te is köztük vagy-e! Október tizenötödikétől az összes járatát törli az Air Connect

Ezek a leginstagramosabb helyek a Közel-Keleten

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram