Close
Ami Budapestnek az Art Market, az Sao Paulónak az Art Weekend

Ami Budapestnek az Art Market, az Sao Paulónak az Art Weekend

Politikalag feszült most a helyzet Brazíliában, de mi igyekszünk a kulturális életre koncentrálni, és ha már Sao Paulóban járunk, biztosan lefoglaljuk magunkat az Art Weekend Sao Paulóval. A háromnapos rendezvénysorozaton ugyanis száznál is több programból válogathatunk.

A hansgúly persze a pop up-kiállításokon van: harmincnyolc helyi galéria legjobb alkotásait böngészhetjük, de előadások, vezetett tárlatok, és beszélgetések is szerepelnek a kínálatban. Az idén harmadik alkalommal megrendezendő eseményen lehetőséget kapnak az ország különböző államaiból érkezett galériái is, így összesen mintegy ötven tárlatba futhatunk bele a brazil metropoliszban november 9. és 11. között. 

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom