Close
Ami Budapestnek az Art Market, az Sao Paulónak az Art Weekend

Ami Budapestnek az Art Market, az Sao Paulónak az Art Weekend

Politikalag feszült most a helyzet Brazíliában, de mi igyekszünk a kulturális életre koncentrálni, és ha már Sao Paulóban járunk, biztosan lefoglaljuk magunkat az Art Weekend Sao Paulóval. A háromnapos rendezvénysorozaton ugyanis száznál is több programból válogathatunk.

A hansgúly persze a pop up-kiállításokon van: harmincnyolc helyi galéria legjobb alkotásait böngészhetjük, de előadások, vezetett tárlatok, és beszélgetések is szerepelnek a kínálatban. Az idén harmadik alkalommal megrendezendő eseményen lehetőséget kapnak az ország különböző államaiból érkezett galériái is, így összesen mintegy ötven tárlatba futhatunk bele a brazil metropoliszban november 9. és 11. között. 

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

sao paulo | program | kiállítás | tárlat | brazília

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram