Close
Ami Budapestnek az Art Market, az Sao Paulónak az Art Weekend

Ami Budapestnek az Art Market, az Sao Paulónak az Art Weekend

Politikalag feszült most a helyzet Brazíliában, de mi igyekszünk a kulturális életre koncentrálni, és ha már Sao Paulóban járunk, biztosan lefoglaljuk magunkat az Art Weekend Sao Paulóval. A háromnapos rendezvénysorozaton ugyanis száznál is több programból válogathatunk.

A hansgúly persze a pop up-kiállításokon van: harmincnyolc helyi galéria legjobb alkotásait böngészhetjük, de előadások, vezetett tárlatok, és beszélgetések is szerepelnek a kínálatban. Az idén harmadik alkalommal megrendezendő eseményen lehetőséget kapnak az ország különböző államaiból érkezett galériái is, így összesen mintegy ötven tárlatba futhatunk bele a brazil metropoliszban november 9. és 11. között. 

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

FOLYTASD EZZEL
Hat program, amiről nem maradhatsz le a javában zajló Liszt Ünnepen
Tíz ország konyhájába kóstolhatsz bele egy hétvégén Badacsonyban
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom