Close
Magyarországon lehetett látni a sarki fényt vasárnap este, elképesztő felvételek születtek

Magyarországon lehetett látni a sarki fényt vasárnap este, elképesztő felvételek születtek

Szó szerint táncolt az égen több város fölött is!

Az Időkép számolt be róla, hogy vasárnap este bámulatos jelenségnek lehettek sokan szemtanúi, ugyanis Magyarország felett megjelent a sarki fény. Először rózsaszínben, majd pedig zöldes árnyalatokban jelentkezett, egyes beszámolók szerint pedig élőben, szabad szemmel is lehetett látni.

Debrődön például legalább háromnegyed óráig táncolt a fény az Időkép webkameráján, de a Prédikálószékről és Regécről is gyönyörűen látszott, valamint Gyöngyösön és Bánkúton is, itt tudod megnézni az Időkép videóit a pazar és különleges jelenségről!

időkép | magyarország | sarki fény | időjárás

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Környezetvédők zártak le egy teljes autópályát: az aktivisták tüntetése az egész utat blokkolta Hollandiában

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram