Close
Sártéglákkal épült ez az elegáns mexikói nyaraló

Sártéglákkal épült ez az elegáns mexikói nyaraló

Ezúttal nemcsak földszínekkel, hanem valóban földdel is dolgoztak az építészek.

Sártéglák, fenyő és beton az alapanyagai ennek a kifinomultan szép nyaralónak egy mexikói erdő ölén. A ház a mesés Valle de Bravo településnél épült, körülbelül százötven kilométerre Mexikóvárostól. A nyaralóért felelős Taller Hector Barroso építészstúdió arra törekedett, hogy az épület a lehető legnagyobb harmóniában legyen a környezetével.

A nagyvonalú, több mint kilencszáz négyzetméteres rezidencia kétemeletes, és hat fő kényelmes elszállásolására tervezték. Két szinten alakították ki a tágas tereket, a relaxációt pedig a balkonok függőágyain vagy a kültéri medencében is feketeövesen lehet űzni a nyaralóban.

A földszinten található a konyha, a nappali és az étkező, valamint a szint másik végében a hálószobák. Betonlépcsők vezetnek fel az első emeletre, ahol további hálószobákat alakítottak ki az enteriőr dizájnmegoldásaira pedig a mexikói MAD Concept stúdió tette fel a pontot. Az elegáns nyaralóhoz még egy további vendégház és egy gyerekeknek épült faház is tartozik.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: César Béjar)

valle de bravo | nyaraló | mexikó | fa | dizájn

FOLYTASD EZZEL

Eláruljuk, miért nem érdemes kihagyni a szezon talán legizgalmasabb dizájneseményét

Brutális, mennyivel több pénz kell egy átlagos lakás megvásárlásához mint két éve

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram