Close
Sártéglákkal épült ez az elegáns mexikói nyaraló

Sártéglákkal épült ez az elegáns mexikói nyaraló

Ezúttal nemcsak földszínekkel, hanem valóban földdel is dolgoztak az építészek.

Sártéglák, fenyő és beton az alapanyagai ennek a kifinomultan szép nyaralónak egy mexikói erdő ölén. A ház a mesés Valle de Bravo településnél épült, körülbelül százötven kilométerre Mexikóvárostól. A nyaralóért felelős Taller Hector Barroso építészstúdió arra törekedett, hogy az épület a lehető legnagyobb harmóniában legyen a környezetével.

A nagyvonalú, több mint kilencszáz négyzetméteres rezidencia kétemeletes, és hat fő kényelmes elszállásolására tervezték. Két szinten alakították ki a tágas tereket, a relaxációt pedig a balkonok függőágyain vagy a kültéri medencében is feketeövesen lehet űzni a nyaralóban.

A földszinten található a konyha, a nappali és az étkező, valamint a szint másik végében a hálószobák. Betonlépcsők vezetnek fel az első emeletre, ahol további hálószobákat alakítottak ki az enteriőr dizájnmegoldásaira pedig a mexikói MAD Concept stúdió tette fel a pontot. Az elegáns nyaralóhoz még egy további vendégház és egy gyerekeknek épült faház is tartozik.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: César Béjar)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom