Close
A BBC tehetséges és utazni szerető séfeket toboroz új műsorához

A BBC tehetséges és utazni szerető séfeket toboroz új műsorához

Nemzetközi siker és életreszóló tapasztalatszerzés. A BBC vadiúj gasztronómiai műsort indít, melyhez már meg is kezdték a toborzást. A helyszín a mexikói Tulum lesz, a jelentkezést pedig március 27-ig lehet beadni.

A nemzetközi tévécsatorna új és vélhetően sikerre ítélt műsorához olyan séftehetségeket keres, akik bírják a reflektorfényt, nyomás alatt is jól teljesítenek, és szeretnének nyomot hagyni a világ gasztronómiai térképén.

A megmérettetés helyszíne a mexikói Tulum lesz, ahol a legcsodálatosabb alapanyagok mind megtalálhatóak. Gondoljunk csak bele, a Nomából megismert René Redzepi is nyitott ezen a helyszínen pop-up éttermet, a helyi alapanyagokra támaszkodva. Vagyis Tulum bőven túlmutat az azúr víz és buja banánliget kettősén.

A kiírt felhívás elég liberálisan áll a jelentkezők gasztronómiai előképzettségéhez: komoly fine dining séfekhez éppúgy szólnak, mint a street foodban jeleskedőkhöz, netán egyelőre kevés tapasztalattal bíró, de annál elhivatottabb újoncokhoz. Nekünk tetszik ez a hozzáállás, hogy kizárólag a tehetség számít, és mindenki egyenlő eséllyel indul. Jelentkezni az alábbi címen lehet.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Getty Images, Unsplash) 

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom