Close
Senki sem reklámozott még PlayStationt úgy, mint David Lynch

Senki sem reklámozott még PlayStationt úgy, mint David Lynch

Korunk egyik legfontosabb rendezője készített egy reklámot, és szerintünk simán jelölhető rövidfilm kategóriában pár díjra.

Húsz éve jelent meg Japánban a PS2, azaz a PlayStation 2, amely azonnal olyan népszerű lett, hogy az Xbox sem tudta megközelíteni. A PS2 húszéves születésnapjára pedig megmutatjuk ezt a kb. három hónapja készült reklámot, amit nem kisebb ember, mint David Lynch rendezett. Fekete, fehér, bizarr, humoros, szürreális, minden pillanatában meglepő: habár sosem gondoltuk volna, hogy PlayStation-reklámot fog rendezni az Arany Pálma-díjas rendezőgéniusz, de ha már megtette, nem is vártunk volna tőle kevesebbet.

rendező | reklám | évforduló | xbox | david lynch

FOLYTASD EZZEL

Bepillanthatsz Budapest lelkébe a város egyik legismertebb szállodájában

Így fognak össze a túlélésért a hazai fitnesz- és edzőtermek

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram