Close
Egyórás sétarepülésen nézheted meg az országot – De egy utasszállító fedélzetéről!

Egyórás sétarepülésen nézheted meg az országot – De egy utasszállító fedélzetéről!

Országnéző élményprogramot hirdet a Légiközlekedési Kulturális Központ (Aeropark) együttműködésben a Smartwings légitársasággal, és a Budapest Airport támogatásával.

Június 20-án – a tavalyi nagy sikerre való tekintettel – közel hatvan perces sétarepülésre indul a Smartwings Boeing 737-800-asa a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről – olvasható az aero-shop.hu-n.

A tervezett útvonal érinti a többi között a Dunakanyart, a Balatont, a Bakonyt és Budapestet, ez azonban az aznapi időjárástól, a felhőborítottságtól függően változhat. Az utazómagasság ezúttal nem 10 ezer méter lesz.

A különleges, országnéző Budapest-Budapest járat június 20-án 11:00 és 13:00 órakor száll fel a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2-es termináljáról.

A programon való részvétel feltétele a védettségi igazolás (kártya vagy EESZT applikáció) bemutatása, mely kiváltható 48 óránál nem régebbi negatív PCR teszttel. A további feltételekről ide kattintva lehet olvasni. Az ablak melletti helyek 35 ezer, a középső és a folyosó melletti helyek 26 ezer forintba kerülnek.

Egy repülőút néha bizonyos járulékokkal járhat, hiszen jó néhány történésre nincs ráhatásunk, és adott esetben különféle események megzavarhatják az utazásunkat – ilyen például, ha valaki nem tartja be a kimondott és kimondatlan szabályokat.

(Forrás: aero-shop.hu, fotók: Getty Images, Pixabay)

program | smartwings | sétarepülés | utasszállító | budapest

FOLYTASD EZZEL

Egy uszoda megkérdezte a vendégeket, hogy hajlandók-e otthon zuhanyozni

Ennél halloweenibb hangulatú szállást keresve sem találnánk az Airbnb-n

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram