Close
Ennél lebilincselőbb síelős videót még nem láttunk

Ennél lebilincselőbb síelős videót még nem láttunk

A sípályák élete a nappalokra korlátozódik: amint sötétségbe borulnak a hegyek, a sportolóknak nincs maradásuk, hacsak nem éjszakai sízéshez megfelelően kivilágított helyről beszélünk. Vagy pár vakmerő srácról, akik úgy döntöttek, hogy a telihold fényében siklanak majd. 

Az El Flamingo Films hihetetlenül hangulatos síelős videója nemcsak nekünk tetszett meg: az osztrákoknál forgatott film több fesztiválon aratott 2019-ben. Felfoghatatlanul vagány, egyedi és látványos minden képkockája.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom