Close
Ennél lebilincselőbb síelős videót még nem láttunk

Ennél lebilincselőbb síelős videót még nem láttunk

A sípályák élete a nappalokra korlátozódik: amint sötétségbe borulnak a hegyek, a sportolóknak nincs maradásuk, hacsak nem éjszakai sízéshez megfelelően kivilágított helyről beszélünk. Vagy pár vakmerő srácról, akik úgy döntöttek, hogy a telihold fényében siklanak majd. 

Az El Flamingo Films hihetetlenül hangulatos síelős videója nemcsak nekünk tetszett meg: az osztrákoknál forgatott film több fesztiválon aratott 2019-ben. Felfoghatatlanul vagány, egyedi és látványos minden képkockája.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

alpok | síelés | holdfény | éjszakai felvétel | video

FOLYTASD EZZEL

Így ébred fel álmából a világ egyik legszegényebb országa

Látványos videó mutatja be, hogy a síelés a természet törvényeit áthágó spontán varázslat

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom