Close
Beköltözteti Szicíliát a konyhába a SMEG és a Dolce & Gabbana

Beköltözteti Szicíliát a konyhába a SMEG és a Dolce & Gabbana

Nem feltétlenül a konyhai eszközök számítanak a lakás legdizájnosabb kiegészítőinek – legalábbis eddig nagyjából így voltunk vele. Merthogy a prémium kategóriás háztartási kisgépeiről ismert olasz SMEG és az ugyancsak itáliai divatkolosszus, a Dolce & Gabbana kooperációja láttán változott a helyzet.

A divatház és szövetségese még két évvel ezelőtt lepte meg a világot az egyedi, kézzel festett motívumokkal díszített hűtőkkel, a közelmúltban pedig tovább gyarapodott a kis konyhai család. Immáron szicíliai népviseletbe öltöztetett, valamint a sziget története által ihletett mintákkal megrajzolt vízforralóval, turmixgéppel, kávéfőzővel, gyümölcspréssel és kenyérpirítóval is feldobhatjuk a konyhánkat.

Ez is érdekelhet:

Nehéz fényűzőbb divatbemutatót tartani, mint amit a Dolce & Gabbana hozott össze – Roadster

Már sokkal korábban szerettük volna prezentálni a D&G alta moda showját, de eddig csak gyenge minőségű Facebook videókba botlottunk. Most viszont itt egy remek anyag, így mutatjuk, a nyár közepén rendezett divatbemutatót. Így elsőre az arisztokratikus, dekadens, extravagáns jelzők jutnak eszünkbe, egyes szakértők szerint ez az esemény volt a túltolt Dolce & Gabbana-éthosz tökéletes megvalósulása.

(Fotó: Traditional Home Magazine)

Close