Close
Sosem találnád ki, mivel rukkol elő a világ leghíresebb rappere

Sosem találnád ki, mivel rukkol elő a világ leghíresebb rappere

Snoop Dogg saját kávécsaládot dob piacra, a kínálatot indonéziai utazásai ihlették. Úgy véli, az INDoxyz „meg fogja változtatni az iparágat”.

Snoop Dogg a zeneipar mellett a gasztronómiában is megvetette a lábát. A múlt hónapban bemutatta saját gabonapelyhét, védjegyet jegyeztetett be a Snoop Doggs hot dogokra, most pedig egy új kávémárkát is elindított.

Snoop Doggnak hosszú közös múltja van a kávéval, a stúdióban eltöltött éjszakák során elmondása szerint ez adta neki az üzemanyagot.

Az általa megálmodott márkát pedig az indonéziai utazásai inspirálták.

Úgy tudni, az INDOxyz kávébabjai Bali, Jáva, Sulawesi és Szumátra szigeteiről származnak, amelyet Los Angelesben pörkölnek meg a csomagolás előtt. Elsőként Kaliforniában lesz megvásárolható, majd Las Vegasban kezdik el terjeszteni, hogy aztán az egész Egyesült Államokban bekerüljön a szortimentbe számos kiskereskedőnél.

(Forrás: Food&Wine, fotó: Getty)

kávé | kávézás | snoop dog | kávémárka

FOLYTASD EZZEL

Háromnapos kanyartúra négy ország érintésével a Júliai-Alpokban, egy igazán klassz túramotorral, a régió legszebb útjain

Amikor megérint a prémium autózás érzése – a Pappas Auto három évtizede hazánk élvonalában

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram