Close
Egy német dizájner trükkös megoldással cserélte le a tusfürdők műanyag flakonját

Egy német dizájner trükkös megoldással cserélte le a tusfürdők műanyag flakonját

Bravó!

Egy tusfürdő csomagolásának többféle kritériumnak is meg kell felelnie. A papír nem jó, mert átázik, az üveg eltörhet, ezért veszélyes, a fa megszívja magát a beltartalommal, és drága, vagyis marad a műanyag, annak ellenére, hogy környezetvédelmi szempontból messze nem ideális megoldás. A berlini Jonna Breitenhuber azonban nem hagyta ennyiben a dolgot, és kitalált egy műanyagmentesítő, zéróhulladékos megoldást, ami kiváltja az egyszer használatos műanyag flakonokat. Ez pedig nem más, mint a szappanflakon.

Hogy a szappan előállítása milyen hatással van a környezetre, a projektet bemutató videóból nem kerül ki, de Breitenhuber dizájnja trendi és ügyes válasznak tűnik egy globális problémára.

FOLYTASD EZZEL
Meredeken néz le az óceánra ez a szuperstílusos Airbnb-kabin
Mától megnyílt a Néprajzi Múzeum a Városligetben, és már díjat is kapott!
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom