Close
Soha ennyi filmet nem neveztek még a magyar filmhétre

Soha ennyi filmet nem neveztek még a magyar filmhétre

Idén 2019. április 22–27. között rendezik meg az 5. Magyar Filmhetet a Corvin moziban. Rekord számú nevezés érkezett: hét kategóriában összesen kétszáz filmet regisztráltak a filmelőállítók és filmalkotók.

Február 1-jén lezárult a nevezési határidő az 5. Magyar Filmhétre, ahová a 2018. január 1. – december 31. között mozi- és televízióforgalmazásban vagy fesztiválon bemutatott filmeket lehetett nevezni, immár hét kategóriában: játékfilm, tévéfilm, televíziós sorozat, kisjátékfilm, dokumentumfilm, ismeretterjesztő film és animációs film. Egy alkotó több alkotást is regisztrálhatott a 4. Magyar Filmdíjra.

Kerekes Vica az Apró mesék című filmben

Jelenleg tart a nevezések értékelése, de azt már most lehet tudni, hogy 2019. április 22–27. között minden, a nevezési feltételeknek eleget tett alkotást megnézhet majd a közönség a budapesti Corvin moziban.

Ez is érdekelhet:

FOLYTASD EZZEL
Újra lehet élvezni a kecskeméti Cifrapalota Sisi-kiállítását
Készülj, februárban a finnek a nappalidba költöznek!
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.

Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom