Close
Soha ennyi filmet nem neveztek még a magyar filmhétre

Soha ennyi filmet nem neveztek még a magyar filmhétre

Idén 2019. április 22–27. között rendezik meg az 5. Magyar Filmhetet a Corvin moziban. Rekord számú nevezés érkezett: hét kategóriában összesen kétszáz filmet regisztráltak a filmelőállítók és filmalkotók.

Február 1-jén lezárult a nevezési határidő az 5. Magyar Filmhétre, ahová a 2018. január 1. – december 31. között mozi- és televízióforgalmazásban vagy fesztiválon bemutatott filmeket lehetett nevezni, immár hét kategóriában: játékfilm, tévéfilm, televíziós sorozat, kisjátékfilm, dokumentumfilm, ismeretterjesztő film és animációs film. Egy alkotó több alkotást is regisztrálhatott a 4. Magyar Filmdíjra.

Kerekes Vica az Apró mesék című filmben

Jelenleg tart a nevezések értékelése, de azt már most lehet tudni, hogy 2019. április 22–27. között minden, a nevezési feltételeknek eleget tett alkotást megnézhet majd a közönség a budapesti Corvin moziban.

Ez is érdekelhet:

fesztivál | filmek | magyar filmhét | filmakadémia

FOLYTASD EZZEL

Így ünnepelheted a nyitás évfordulóját a főváros egyik leglenyűgözőbb épületében

Hollandia mostantól három évig megszállja Budapestet

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom