Close
Sokoldalú építőanyagok az otthon szépítéséhez

Sokoldalú építőanyagok az otthon szépítéséhez

Nincs elég hely a lakásban? Több szobára lenne szükség? A gyerekek évek óta könyörögnek egy lombházért? Akadnak olyan építési alapanyagok, amelyekkel mindezt megvalósíthatjuk, egyszerűen és költséghatékony módon.

 

Mindez inkább vágyálomnak hangzik, mintsem valóságnak? Akkor tartson velünk ebben a cikkben, ugyanis tudunk mondani ideális megoldást!

 

A titok nyitja a gyártási folyamat 

 

A fa egy jól használható és hatékony alapanyag, nem igaz? Nagyon sokan kedvelik, hiszen természetes, sok mindent kivitelezhetünk belőle, s viszonylag egyszerűen megmunkálható. Ennél is többet tud nyújtani azonban akkor, ha a megfelelő formában dolgozzák fel: ez pedig nem más, mint az OSB.

 

A Józan Kft. OSB lap kínálatában egész biztosan be tudjuk szerezni a legjobb ár-érték arányú, valamint ideális méretű modellt. Ez az építési alapanyag is fából készült, ám a fának olyan részeit hasznosítják hozzá, amelyet másképpen nem, vagy csak nehezen tudnának, így szemét lenne belőlük.

 

Ehelyett a megfelelő gyártási folyamatnak köszönhetően nemhogy újrahasznosítják, hanem egy kiváló tulajdonságú lapot hoznak létre belőle, amelyet azután nagyon sokféleképpen tudunk hasznosítani. Nézzük, miért ideális választás az OSB lap!

 

Erős és könnyen megmunkálható

 

A fa kapcsán már említettük, hogy nagyon szerethető tulajdonsága az, hogy könnyedén fel tudjuk dolgozni. Ez az állítás a fából készült OSB lapra is igaz. Nem szükséges ezermesternek lennünk ahhoz, hogy elboldoguljunk vele, s a legkülönfélébb elképzelések megvalósítására alkalmas.

 

A speciális gyártási technológiának köszönhetően egy olyan alapanyagról van szó, amely minden pontján nagyon jó teherbíró képességgel rendelkezik. Ennek köszönhetően nem kell attól tartani, hogy nagyobb méretben alkalmazva idővel eldeformálódik vagy meggörbül.

 

Az ellenálló képessége nagyon jó, még az időjárási viszontagságokkal szemben is. Ráadásul gyakorlatilag éppúgy kezelhetjük, festhetjük, ahogyan azt a hagyományos faelmekkel, deszkákkal, lécekkel tennénk.

 

Engedjük szabadjára a fantáziánkat!

 

Egy lakásban vagy családi házban számtalan lehetőség kínálkozik arra, hogy hasznosítsuk az OSB lapot. Előfordulhat, hogy a gyermekeink növekedésével igény születik arra, hogy két részre osszuk a szobájukat. Ebből az alapanyagból elkészíthetjük a válaszfalakat, ha pedig még egy kis hangszigetelő anyagot is bevetünk, még komfortosabbá tehetjük számukra a saját kuckót.

 

Emellett az OSB-ből készülhet térelválasztó vagy komplett polcrendszer is. Esztétikusan és költséghatékonyan, pontosan a térbe illeszkedő elemeket tudunk alkotni belőle, amelyek nemcsak jól mutatnak majd, de kifejezetten praktikusak is lesznek.

Az OSB lapok még kültéren is remek szolgálatot tudnak tenni nekünk, ezért akár szerszámtárolóhoz, garázshoz, barkácsműhelyhez vagy gyerekeknek játszóházhoz is nyugodtan felhasználhatjuk. Csak a képzeletünk szab határt!

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram