Close
A dizájn ikonjainak termékeire csaphatsz le kedvező áron a héten

A dizájn ikonjainak termékeire csaphatsz le kedvező áron a héten

A Solinfo Group Magyarország dizájnközpontjaként több mint négyszáz high-end brand termékeit forgalmazza. A Solinfo Group bemutatótermei idén tavasszal teljesen megújultak és felfrissültek, ennek okán a raktárai májusban teljes készletkisöprésen mennek át.

A Solinfo Pop-Up kiárusításán olyan ikonikus design márkák darabjai lesznek kedvezményes áron megvásárolhatóak, mint a Tom Dixon, a Molteni, a Roche Bobois, a Vitra, a HAY, a Penta, a Flos, a Vibia, a Hübsch, a Normann Copenhagen, és még sok más.

A Solinfo Pop-Up kiárusításának négy napja során nem mindennapi bemutatótermi darabokhoz, a Solinfo projektjeiből megmaradt, eredeti csomagolású dizájnlámpákhoz, technikai lámpákhoz és igazán egyedi bútorokhoz lehet hozzájutni kedvezményes áron.

A kiárusításon a Solinfo Shop, a Solinfo dizájn lakáskiegészítőket árusító webshopja is részt vesz, így számtalan kiegészítő közül is lehet majd válogatni a kiárusításon, ahol a listaárhoz képest jóval kedvezőbb áron kínálják azokat.

A kiárusítás időpontja: május 12–15. szerda–péntek 09:00–18:00, szombat 09:00– 14:00. A helyszín: Budapest, Kertész utca 50.

A kiárusítás helyszínén egy időben maximum tíz fő tartózkodhat, a beengedés érkezési sorrendben történik. A kiárusításon maszk használata és a bejáratnál kihelyezett kézfertőtlenítő használata minden vásárló számára kötelező.

A legfrissebb információkért érdemes a Solinfo Pop-Up Sale Facebook- eseményét is követni.

FOLYTASD EZZEL
Dzsungel és betondzsungel ilyen jól még nem állt egymásnak
A föld és ég közötti lebegést érezheted ebben az extravagáns medencében
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom