Close
Szikrázó concept store-ral gazdagodott az Andrássy út

Szikrázó concept store-ral gazdagodott az Andrássy út

Gucci, Louis Vuitton, MaxMara és Jimmy Choo. A budapesti lokáció, ahol a világ legismertebb luxusmárkái is jelen vannak – ez a Spark Le Monde, amely a Lövőház utca után már egy új helyen is felfedezhető.

Mi is az a Spark Le Monde?

Egy online és offline platform, amely széles termékkínálattal frissíti fel a Magyarországon elérhető termékek skáláját. Budapesti központú concept store-juk állandó lázban ég, hiszen folyamatos, intenzív kutatómunkával keresik azokat a márkákat, amelyek más országokban (esetleg kontinenseken) már ultramagas minőségüknek és élen járó stílusuknak köszönhetően nagy népszerűségnek örvendenek.

Fontos megemlíteni az alapítók feltörekvő márkák iránti elkötelezettségét is: folyamatosan fedezik fel azokat a brandeket, amelyek ugyan nem régóta vannak a piacon, de elképesztően erős víziójuk és termékminőségük garancia az elégedettségre.

Lövőház utcai üzletük után egy igazán nagypályás helyszínen nyitották meg új üzletüket, ez pedig a luxusbrandek üzleteivel és showroomjaival teli Andrássy út. Nem mellékesen megjelentek a 2021-es őszi-téli kampányfotóik is, ebből láthatnk itt néhány fotót ízelítőnek, a többiért érdemes követni az Instagram-oldalukat.

(Fotó: Ajkai Dávid)

FOLYTASD EZZEL
Nagyon fiatalon elhunyt a híres divattervező, a Louis Vuitton művészeti igazgatója
Ilyen a luxuskonzol, ha a Gucci tervezi
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
Káprázatosan szép magyar projekt mutatja meg, milyenek a jövő élhető otthonai!
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom