Close
Szikrázó concept store-ral gazdagodott az Andrássy út

Szikrázó concept store-ral gazdagodott az Andrássy út

Gucci, Louis Vuitton, MaxMara és Jimmy Choo. A budapesti lokáció, ahol a világ legismertebb luxusmárkái is jelen vannak – ez a Spark Le Monde, amely a Lövőház utca után már egy új helyen is felfedezhető.

Mi is az a Spark Le Monde?

Egy online és offline platform, amely széles termékkínálattal frissíti fel a Magyarországon elérhető termékek skáláját. Budapesti központú concept store-juk állandó lázban ég, hiszen folyamatos, intenzív kutatómunkával keresik azokat a márkákat, amelyek más országokban (esetleg kontinenseken) már ultramagas minőségüknek és élen járó stílusuknak köszönhetően nagy népszerűségnek örvendenek.

Fontos megemlíteni az alapítók feltörekvő márkák iránti elkötelezettségét is: folyamatosan fedezik fel azokat a brandeket, amelyek ugyan nem régóta vannak a piacon, de elképesztően erős víziójuk és termékminőségük garancia az elégedettségre.

Lövőház utcai üzletük után egy igazán nagypályás helyszínen nyitották meg új üzletüket, ez pedig a luxusbrandek üzleteivel és showroomjaival teli Andrássy út. Nem mellékesen megjelentek a 2021-es őszi-téli kampányfotóik is, ebből láthatnk itt néhány fotót ízelítőnek, a többiért érdemes követni az Instagram-oldalukat.

(Fotó: Ajkai Dávid)

maxmara | jimmy choo | Andrássy út | spark le monde | gucci

FOLYTASD EZZEL

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram