Close
Itt a bizonyíték arra, hogy Srí Lankán valóban megállt az idő

Itt a bizonyíték arra, hogy Srí Lankán valóban megállt az idő

A Loving Lanka című videóban az alkotó, Sebastian Linda az idő fogalmát próbálta megragadni, így bár a felvételek sora normál tempóban indul, a zene tetőzését követően egy pillanatra megáll, hogy aztán váratlanul visszaforduljon.

A Srí Lankáról készült kisfilmben a gyors vágások fokozzák a feszültséget, hogy egy olyan utazási videó szülessen meg végül, ami magával ragad és többé nem enged.

(Fotó: Getty Images)

rövid film | srí lanka | video | drónvideó | kisfilm

FOLYTASD EZZEL

Újbudára kell mennünk, hogy lássuk az északi fényt

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram