Close
Csodálatos átalakításon ment keresztül ez a látványos kastélyszálloda

Csodálatos átalakításon ment keresztül ez a látványos kastélyszálloda

A fényűző ingatlant a pincétől a padlásig felújították és egy olyan bárt kapott, aminél Instagram-barátabbat csak nehezen lehet találni.

Párizs egy igazi pezsgő metropolisz, azonban azok is megtalálják a számításaikat a francia fővárosban, akik a vidéki nyugalomra vágynak. A St. James Paris kastélyszálloda Párizs 16. kerületének szívében, a Diadalív és a Porte Dauphine között található, melyet egy hatalmas parkosított kert veszi körül.

A hotel nemrégiben esett át egy teljes körű felújításon, melynek során mind az ötven vendégszobát, a szálloda lakosztályait és a spát is átalakították, a kertet pedig egy neves tájépítész vette gondozásába.

A projekt keretében a St. James Paris kapott egy ötven méteres fedett medencét és egy új éttermet is. A Bellefeuille-t Julien Dumas séf vezeti, aki a Michelin-csillagos Lucas Carton étteremből igazolt át.

“A Saint James-nél megáll az idő, de soha nem a múltban” – mondta Laura Gonzalez francia tervező, aki a belső terek megújításáért felelt.

Hozzátette: céljuk az volt, hogy a klasszikus párizsi stílusok különböző korszakait ültessék át az enteriőrbe, így megjelenik benne a neoklasszicizmus és az art deco is.

A végeredmény fényűző, kifogástalan dizájnnal ellátott belső tér lett, amelyet átleng a romantika, a varázslat és a meghittség.

(Forrás: Travel + Leisure, fotók: St. James Paris)

FOLYTASD EZZEL
Meredeken néz le az óceánra ez a szuperstílusos Airbnb-kabin
Mától megnyílt a Néprajzi Múzeum a Városligetben, és már díjat is kapott!
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom