Close
Csodálatos átalakításon ment keresztül ez a látványos kastélyszálloda

Csodálatos átalakításon ment keresztül ez a látványos kastélyszálloda

A fényűző ingatlant a pincétől a padlásig felújították és egy olyan bárt kapott, aminél Instagram-barátabbat csak nehezen lehet találni.

Párizs egy igazi pezsgő metropolisz, azonban azok is megtalálják a számításaikat a francia fővárosban, akik a vidéki nyugalomra vágynak. A St. James Paris kastélyszálloda Párizs 16. kerületének szívében, a Diadalív és a Porte Dauphine között található, melyet egy hatalmas parkosított kert veszi körül.

A hotel nemrégiben esett át egy teljes körű felújításon, melynek során mind az ötven vendégszobát, a szálloda lakosztályait és a spát is átalakították, a kertet pedig egy neves tájépítész vette gondozásába.

A projekt keretében a St. James Paris kapott egy ötven méteres fedett medencét és egy új éttermet is. A Bellefeuille-t Julien Dumas séf vezeti, aki a Michelin-csillagos Lucas Carton étteremből igazolt át.

“A Saint James-nél megáll az idő, de soha nem a múltban” – mondta Laura Gonzalez francia tervező, aki a belső terek megújításáért felelt.

Hozzátette: céljuk az volt, hogy a klasszikus párizsi stílusok különböző korszakait ültessék át az enteriőrbe, így megjelenik benne a neoklasszicizmus és az art deco is.

A végeredmény fényűző, kifogástalan dizájnnal ellátott belső tér lett, amelyet átleng a romantika, a varázslat és a meghittség.

(Forrás: Travel + Leisure, fotók: St. James Paris)

párizs | átalakítás | kastélyszállodal | felújítás | kastélyszálló

FOLYTASD EZZEL

A világ egyik legrangosabb építészeti fődíját nyerte el a Magyar Zene Háza

Megtaláltuk az üzletet, ahol életed kanapéját tervezheted meg megengedhető áron

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram