Close
Egy Karib-tengeri sziget mutatja be, milyen a turizmus a karantén idején

Egy Karib-tengeri sziget mutatja be, milyen a turizmus a karantén idején

Milyen lenne kiszakadni a karanténból, és elutazni egy távoli szigetre, mondjuk a Karib-tengeri St. Lucia szigetére? Mivel a légitársaságok szinte megszűntek működni, és utazási korlátozásokat vezettek be az egész világon, most nem tudunk repülni, de a helyi turisztikai ügynökség úgy döntött, virtuális túrákkal segít csillapítani az utazási vágyainkat.

A turisztikai ügynökség egy mini websorozatot indít a héten, amit hetente kétszer lehet megnézni az Instagram-oldalán. “Noha most nem lehet utazni, virtuálisan bárki ellátogathat hozzánk az otthona biztonságából – állítja az ügynökség képviselője.

– Vegyünk részt jógaórákon és meditáción, készítsünk trópusi koktél a helyi Chairman’s Reserve Rumból, vagy a helyi séffel, Shorne Benjaminnal készítsünk el egy helyi specialitást!”

A websorozat célja, hogy virtuálisan megosszák, milyen a St. Lucia-i kultúra, a sziget természeti szépsége, és az is, hogy kapcsolatban maradjanak a potenciális turistákkal és turisztikai irodákkal. Noha a mondat első része nemes és kedves gesztus, nem kérdés, hogy a második részben rejlik a lényeg. Azok a helyek, amelyek a járvány előtt népszerűek voltak, már arra készülnek, hogy ismét megnyissák ajtóikat a nemzetközi turistaáradat előtt – főleg az olyan helyek, amelyek szinte kizárólag a turizmusra épülnek. Ahogy kifelé lépegetünk a járványból, egyre több hasonlót fogunk látni. És ez jó, mert azt jelenti, hogy lassan visszatér az élet a normális kerékvágásba.

A jógaórát és a főzőleckét már meg lehet nézni az ügynökség Instagram-oldalán.

A koronavírussal kapcsolatos korábbi cikkeink:
Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom