Close
Olyan vacsoraestet rendeznek Magyarországon, amilyen eddig még soha sem volt

Olyan vacsoraestet rendeznek Magyarországon, amilyen eddig még soha sem volt

Június 16-án olyan gasztrotörténelmi pillanatnak ad otthont a legjobbnak választott magyar étterem, amely a legjobbak között is a legjobb lesz.

Ezen az estén exkluzív örömfőzésen mutatja meg a Stand konyhája, a magyar Bocuse-csapat képviseletében Dalnoki Bence és Nyikos Patrik,

és a három Michelin-csillagos koppenhágai Geranium séfje, Rasmus Kofoed, hogy együtt világokat lehet megmozgatni.

Egyedülálló módon ezen az estén mindkét, európai ezüstöt érő magyar Bocuse d’Or-fogást megkóstolhatják a vendégek, pontosan olyan formában, ahogyan azt március végén a nemzetközi zsűri kóstolhatta a Budapesten megrendezett Bocuse d’Or Europe-on – olvasható az étterem Facebook-oldalán. 

Szulló Szabina és Széll Tamás két fogással és egy desszerttel járul hozzá a különleges menüsorhoz, melyet a dán séf és Bocuse legenda további két ikonikus fogása tesz – túlzás nélkül – világszenzációvá.

Az est menüsorát az alkalomhoz illő komoly borsor kíséri, nagy évjáratok ikonikus Champagne-házaktól, többek között a Bollinger 007 Spectre 2009 Jéroboam és a Charles Heidsieck 1989 L’Oenothéque Jéroboam, a desszertek mellé pedig 2006-os Tokaji Aszú és a 2007-es Eszencia a Szepsy birtokról. A vacsora értékesítéséből befolyt összegből a Magyar Bocuse d’Or Akadémia a vidéki szakácstanulók Budapestre utaztatását és elszállásolását biztosítja a lyoni felkészülés alatt.

További információkért érdemes a Stand Facebook-oldalát követni.

szulló szabina | ajánló | stand | étterem | rasmus kofoed

FOLYTASD EZZEL

Egész decemberben megéri felnézni az éjszakai égre: ilyen nagy és ragyogó még tíz évig nem lesz a Mars

Elképesztően látványos csillaghullás várható a jövő héten

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram