Close
Olyan vacsoraestet rendeznek Magyarországon, amilyen eddig még soha sem volt

Olyan vacsoraestet rendeznek Magyarországon, amilyen eddig még soha sem volt

Június 16-án olyan gasztrotörténelmi pillanatnak ad otthont a legjobbnak választott magyar étterem, amely a legjobbak között is a legjobb lesz.

Ezen az estén exkluzív örömfőzésen mutatja meg a Stand konyhája, a magyar Bocuse-csapat képviseletében Dalnoki Bence és Nyikos Patrik,

és a három Michelin-csillagos koppenhágai Geranium séfje, Rasmus Kofoed, hogy együtt világokat lehet megmozgatni.

Egyedülálló módon ezen az estén mindkét, európai ezüstöt érő magyar Bocuse d’Or-fogást megkóstolhatják a vendégek, pontosan olyan formában, ahogyan azt március végén a nemzetközi zsűri kóstolhatta a Budapesten megrendezett Bocuse d’Or Europe-on – olvasható az étterem Facebook-oldalán. 

Szulló Szabina és Széll Tamás két fogással és egy desszerttel járul hozzá a különleges menüsorhoz, melyet a dán séf és Bocuse legenda további két ikonikus fogása tesz – túlzás nélkül – világszenzációvá.

Az est menüsorát az alkalomhoz illő komoly borsor kíséri, nagy évjáratok ikonikus Champagne-házaktól, többek között a Bollinger 007 Spectre 2009 Jéroboam és a Charles Heidsieck 1989 L’Oenothéque Jéroboam, a desszertek mellé pedig 2006-os Tokaji Aszú és a 2007-es Eszencia a Szepsy birtokról. A vacsora értékesítéséből befolyt összegből a Magyar Bocuse d’Or Akadémia a vidéki szakácstanulók Budapestre utaztatását és elszállásolását biztosítja a lyoni felkészülés alatt.

További információkért érdemes a Stand Facebook-oldalát követni.

program | michelin-csillag | szulló szabina | vacsoraest | fundraising dinner

FOLYTASD EZZEL

Hollandia mostantól három évig megszállja Budapestet

Az Agymanók és a Toy Story készítőjével érkezik a Magyar Zene Házába a jövőfesztivál

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom