Close
Szobrászat és klasszicizmus is megjelenik Stella McCartney legújabb kollekciójában

Szobrászat és klasszicizmus is megjelenik Stella McCartney legújabb kollekciójában

McCartney nőideálja idén kiszámíthatatlan, vakmerő, és nem kér elnézést, hogy önmaga.

Az eklektikus női kollekcióban az ellentétek játékát figyelhetjük meg: napközben a glamour dominál, estére pedig a laza, erőlködés nélküli outfitek lépnek a porondra. A paletta a klasszikusan neutrális színeket részesíti előnyben: kékek, teveszínek, szürkék, monokróm árnyalatok, melyeket feldob egy-egy gazdagabb piros, sárga, vibráló narancs.

A Sculptural Classicism névre keresztelt kollekcióban McCartney egyszerű darabokat emel fel úgy, hogy egy-egy részletet elnagyol és a ruhák központi elemévé teszi: statement-gombok, egyedi vonalvezetések, megemelt vállak, finoman kidolgozott részletek teszik izgalmassá az idei őszt-telet McCartney gardróbjában.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Enikő Tóth) 

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom