Close
Szobrászat és klasszicizmus is megjelenik Stella McCartney legújabb kollekciójában

Szobrászat és klasszicizmus is megjelenik Stella McCartney legújabb kollekciójában

McCartney nőideálja idén kiszámíthatatlan, vakmerő, és nem kér elnézést, hogy önmaga.

Az eklektikus női kollekcióban az ellentétek játékát figyelhetjük meg: napközben a glamour dominál, estére pedig a laza, erőlködés nélküli outfitek lépnek a porondra. A paletta a klasszikusan neutrális színeket részesíti előnyben: kékek, teveszínek, szürkék, monokróm árnyalatok, melyeket feldob egy-egy gazdagabb piros, sárga, vibráló narancs.

A Sculptural Classicism névre keresztelt kollekcióban McCartney egyszerű darabokat emel fel úgy, hogy egy-egy részletet elnagyol és a ruhák központi elemévé teszi: statement-gombok, egyedi vonalvezetések, megemelt vállak, finoman kidolgozott részletek teszik izgalmassá az idei őszt-telet McCartney gardróbjában.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Enikő Tóth) 

divat | 2020 ősz-tél | sculptural classicism | női | kollekció

FOLYTASD EZZEL

Ryan Gosling egy raklapnyi Gucci-táskával szökik a világ végére

Ilyen lesz a férfi divat jövőre

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram