Close
Szörfdeszkán evezve lehet megkerülni a Lupa-tavat szombaton

Szörfdeszkán evezve lehet megkerülni a Lupa-tavat szombaton

Augusztus 1-én ismét a SUP-szakág veszi birtokba a Lupa Beachet, a népszerű tavat bárki megkerülheti deszkán.

Szombaton délelőtt tíz órától minden vízi szabadidősportok után érdeklődőt várnak a Lupa-tavon. Most itt a lehetőség, hogy azok is kipróbálják a sportágat, akik eddig soha nem szálltak a vízre, az eseményt ugyanis vízimentők biztosítják.

Ez lesz az első alkalom, hogy szervezett formában az egész tavat körbe lehet evezni.

“A táv három kilométer, ami inkább az élményekről szól, mint a versenyzésről” – mondta Foltán László, az esemény főszervezője, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) szabadidősport-szakágvezetője.

Az eseményen rendezik meg igazolt versenyzőknek a 2020-as SUP magyar bajnokságot is, így a résztvevők testközelből láthatják, hogy a profik hogyan kezelik deszkát, a hangulatról pedig egész nap Dj Antonyo gondoskodik.

A részvételi díj bruttó 2500 forint/fő, a SUP-deszka bérlése pedig 2500 forint/darab. Akik rajthoz állnak a SUP eventen, kipróbálhatják, illetve tesztelhetik a legkülönlegesebb deszkákat is, a négyfős csapatok pedig a Dragon SUP-okra is felpattanhatnak – olvasható a kajakkenusport.hu-n.

Regisztrálni itt lehet.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: kajakkenusport.hu, fotók: Pixabay, Unsplash)

budakalász | SUP | lupa | lupa beach | lupa-tó

FOLYTASD EZZEL

Száznál is több programmal készül Budapest a 150. születésnapjára 

Hétfő este nézz fel az égre, valami nagyon különlegeset fogsz látni!

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram