Close
Szörfdeszkán evezve lehet megkerülni a Lupa-tavat szombaton

Szörfdeszkán evezve lehet megkerülni a Lupa-tavat szombaton

Augusztus 1-én ismét a SUP-szakág veszi birtokba a Lupa Beachet, a népszerű tavat bárki megkerülheti deszkán.

Szombaton délelőtt tíz órától minden vízi szabadidősportok után érdeklődőt várnak a Lupa-tavon. Most itt a lehetőség, hogy azok is kipróbálják a sportágat, akik eddig soha nem szálltak a vízre, az eseményt ugyanis vízimentők biztosítják.

Ez lesz az első alkalom, hogy szervezett formában az egész tavat körbe lehet evezni.

“A táv három kilométer, ami inkább az élményekről szól, mint a versenyzésről” – mondta Foltán László, az esemény főszervezője, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) szabadidősport-szakágvezetője.

Az eseményen rendezik meg igazolt versenyzőknek a 2020-as SUP magyar bajnokságot is, így a résztvevők testközelből láthatják, hogy a profik hogyan kezelik deszkát, a hangulatról pedig egész nap Dj Antonyo gondoskodik.

A részvételi díj bruttó 2500 forint/fő, a SUP-deszka bérlése pedig 2500 forint/darab. Akik rajthoz állnak a SUP eventen, kipróbálhatják, illetve tesztelhetik a legkülönlegesebb deszkákat is, a négyfős csapatok pedig a Dragon SUP-okra is felpattanhatnak – olvasható a kajakkenusport.hu-n.

Regisztrálni itt lehet.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: kajakkenusport.hu, fotók: Pixabay, Unsplash)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom