Close
Van egy szálloda, ahol sok pénzért megragasztják az összetört női szíveket

Van egy szálloda, ahol sok pénzért megragasztják az összetört női szíveket

Egy szakítást gyakran napokig tartó gondolatterelő tévézés, masszív édességmajszolás és barátokkal folytatott hosszas telefonbeszélgetések követnek. Egy angliai hotel most egy teljesen más alternatívát kínál a lelki sebek begyógyítására.

A norfolki Heartbreak Hotel 2021 végén nyitott meg, és elsősorban olyan nőket vár, akik egy közelmúltban történt szakításból szeretnének kigyógyulni. A vendégek egy háromnapos ott tartózkodás alatt gyönyörű környezetben pihenhetnek, relaxálhatnak és jógázhatnak, plusz csoportterápián is részt vehetnek.

A „transzformációs terápiás” elvonulást Alice Haddon pszichológus és Ruth Field életvezetési tanácsadó vezeti. Céljuk, hogy segítsenek a nőknek gyorsan és egészséges módon továbblépni az exükön. A csalódást átélő vendégek kapnak néhány tippet arra vonatkozóan is, hogyan kerülhetik el a jövőben a mérgező kapcsolatokat.

A foglalkozásokat kis csoportban tartják, mely a szálloda honlapja szerint segít kiszúrni a nárcisztikusokat is, és aztán örökre elkerülni őket. Minden egyes elvonulás állítólag egy hat hónapos heti terápiával egyenértékű, és legfőbb célja, hogy a vendég minél gyorsabban felépüljön a szívfájdalomból és a traumából.

„Ha megcsaltak, és nem tudod, hová fordulj; ha a kapcsolatod szétesett; ha fájdalmat élsz át és megbántva érzed magad, kérlek, fordulj hozzánk, azért vagyunk, hogy segítsünk” – írja Alice és Ruth az Instagram-oldalukon.

A néhány nap alatt Norfolk legjobb homokos strandjain is sétálhatnak a vendégek, szezonális ételeket kóstolhatnak, és csatlakozhatnak a kandalló melletti nagy beszélgetésekhez.

De van pár dolog, amit hátra kell hagyniuk a gyógyulás érdekében.

A háromnapos tartózkodást egyben digitális detoxnak is szánják, tehát a telefont és a laptopot le kell adni a bejáratnál, hogy „teljesen ott legyél önmagadnak”. Alkoholt sem kínálnak, csak mocktail választható a menühöz.

 

Az elvonulás nem olcsó: 2250 fontba (kb. 983 ezer forintba) kerül. A szervezők szerint így sem vészes az ára, mivel körülbelül ugyanannyi, mint egy hat hónapos terápia.

Aki szeretne becsekkolni, annak egy rövid jelentkezési lapot kell kitöltenie, hogy a szálloda felvehesse vele a kapcsolatot, és megvizsgálja, hogy az elvonulás valóban megfelel-e neki.

A belize-i Naia Resort & Spa pedig egészen különleges csomagajánlattal várja az édesanyákat, akik most néhány nap alatt kipihenhetik a Zoom-megbeszélések és a digitális oktatás minden fáradalmát.

(Forrás: EuroNews, fotók: Getty Images)

 

gyógyulás | digitális detox | heartbreak | Anglia | kapcsolat

FOLYTASD EZZEL

Hőségriadóra készülhet, aki a következő napokban ezekbe az országba utazik

Mégsem érdemes betiltani a rövid távú járatokat? Meglepő következtetésre jutott egy tanulmány

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram