Close
Ha albérlet helyett egy hotelben élnél Budapesten, most nagyon olcsón megteheted

Ha albérlet helyett egy hotelben élnél Budapesten, most nagyon olcsón megteheted

Minek bérelnél egy lakást, ha feleannyiért kivehetsz egy hotelszobát?

Nem mondunk újat azzal, hogy a koronavírusnak rengeteg előre nem látható következménye lett a hétköznapi életben – és most nem is kezdjük el sorolni a maszktól kezdve a Zoomra költözött életen át az olyan új szavakig, mint a maszkot az orra/szája alatt hordókra használt covidiot kifejezés. Ilyen következmény lett ugyebár az is, hogy az utazási korlátozásokkal a szállodaipar lett a járvány egyik masszív vesztese. Ennek pedig dominókövetkezménye az, hogy a szállodások is igyekeznek úgy életben maradni és mutálni a szolgáltatásaikat, ahogy tudják.

Ezt teszi a Corvin-negyedben lévő négycsillagos Hotel City Inn is, méghozzá olyan módon, amiről nem is hallottunk még 2020 előtt:

szállodai szobákat hirdetnek hosszútávú kiadásra.

A hotelszobákat albérlet helyett, céges-üzleti szállásként vagy költözködés idejére is ajánlják. A húsz–huszonkét négyzetméteres szobákban akár ketten vagy hárman is lehet lakni, mindösszesen havi 89 ezer forintért, rezsiköltség nélkül, ami azért valljuk be, elég jó ajánlat. Konyha ugyebár nincs, de van vízforraló és minibár, igény esetén mikró, valamint ingyenesen adják a kávét és a teát, a reggeli pedig csupán 1250 forint.

És hetente egyszer ki is takarítanak.

Szóval szerintünk ez egyrészt nagyon jó ötlet a szállodások részéről, másrészt pedig egy tényleg szuper ajánlat, ha a pesti albérletárakhoz és szobaárakhoz viszonyítjuk. Meg milyen menő lesz majd elmesélni pár év múlva, hogy

Ó, még emlékszem, mikor 2020-ban fél évig egy hotelszobában éltem!

Na ugye!

Ez is érdekelhet:

(A képek illusztrációk, fotók: Unsplash)

hotelszoba | 2020 | budapest | albérlet | hosszú távú hotelszoba

FOLYTASD EZZEL

Ezek a világ legbarátságosabb városai

Több mint 120 év után eltűnik Párizs egyik szimbóluma

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram