Close
Szállodák, amelyek az égig érnek

Szállodák, amelyek az égig érnek

A határ a csillagos ég ezekben az ultramagas szállodákban, ahol fényűző belső terek hihetetlen panorámával párosulnak.

Hotel Arts Barcelona, ​​Spanyolország

Az elegáns Hotel Arts Barcelona a spanyol város látképének különlegességévé vált, amikor 1994-ben megnyitott. Bruce Graham híres építész tervezte, aki London, Hong Kong, Chicago és számos amerikai város felhőkarcolóit is megálmodta.

A szálloda minden szobájában és közösségi terében spanyol művészek alkotásait állították ki. A kertekben labirintusokat is kiépítettek, de gyógyfürdővel, díjnyertes koktélbárral és két Michelin-csillagos étteremmel is rendelkezik.

Scandic Victoria Tower, Kista, Svédország

Az üveggel borított, T alakú Scandic Victoria Tower-t Kistában, közvetlenül Stockholm mellett magasodik. A Wingårdh építésziroda által megalkotott 117 méter magas hotel Skandinávia legmagasabb szállodája, 299 szobával rendelkezik harmincnégy emeleten.

 

A Stockholmra nyíló kilátás a 34. emeleten található SkyBar-ból a leglátványosabb.

Hilton Niagara, Kanada

A Niagara-vízesés kanadai oldalán található, ötven emeletes Hilton Niagara 1100 szobával rendelkezik. A zuhatagra páratlan kilátás nyílik a Myst Lounge-ból.

A vendégek számos étkezési lehetőségből választhatnak, ugyanis több étterem is található a hotelban, melyhez egy hatalmas kaszinó is tartozik.

Four Seasons Hotel Bahrain Bay, Manama, Bahrein

A saját exkluzív szigetén, Bahrein fővárosában, Manamában található Four Seasons Hotel Bahrain Bay egy 270 méter magas építészeti műalkotás. Az üvegborítású tornyot a SOM építészei alkották meg.

A hatvannyolc emeletes szálloda négy úszómedencével, hat étteremmel, hatalmas fürdővel és számos tárgyalóval rendelkezik.

Ha már hotelek, még ebben a hónapban újranyit New York legelegánsabb szállodája. Krakkó két világháború közötti kávézóinak csillogása és a múlt századi mozik tiszta funkcionalizmusa ihlette a Paradowski Stúdiót a krakkói szálloda felújításakor.

(Fotók: Getty Images,  a szállodák Facebook-oldalai)

szálloda | bahrein | svédország | spanyolország | utazás

FOLYTASD EZZEL

Magyar irodára is lehet szavazni az egyik legfontosabb dizájnmagazin éves díjkiosztóján

Egy életen át elnéznénk a naplementét ebből a kétszáz éves pajtaházból

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram