Close
Szerbiában kinyitnak az éttermek és kávézók kerthelyiségei

Szerbiában kinyitnak az éttermek és kávézók kerthelyiségei

Lazítanak a déli szomszédok. 

A koronavírus-járvány kezelésével megbízott szerb válságstáb úgy döntött, hogy hétfőtől kinyithatnak az éttermek és kávézók kerthelyiségei.

Lehet, hogy lassan ugyanígy visszatér az élet Belgrád legismertebb sétálóutcájára, a Knez Mihailovára?

A péntek esti ülés után azt is közölték, hogy az üzletek ismét akár este tíz óráig is nyitva tarthatnak, a bevásárlóközpontok újranyitásáról pedig a jövő héten döntenek, valószínűleg akkor derül ki több részlet a kerthelyiségek nyitásáról is; mindenesetre a döntés így is biztató!

Míg Szerbia nyit, addig Szlovéniában bírságot kapnak azok, akik vörös besorolású országba utaznak (például hozzánk), ez a csodás horvát város pedig közvetlen járattal csábít Budapestről.

(Forrás: MTI, fotó: Getty Images)

FOLYTASD EZZEL
Több korlátozáson is jelentősen enyhítettek már ebben a szomszédos országban
Ilyen programlehetőség még nem volt a Buckingham Palota történetében
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom