Close
Szerbiában kinyitnak az éttermek és kávézók kerthelyiségei

Szerbiában kinyitnak az éttermek és kávézók kerthelyiségei

Lazítanak a déli szomszédok. 

A koronavírus-járvány kezelésével megbízott szerb válságstáb úgy döntött, hogy hétfőtől kinyithatnak az éttermek és kávézók kerthelyiségei.

Lehet, hogy lassan ugyanígy visszatér az élet Belgrád legismertebb sétálóutcájára, a Knez Mihailovára?

A péntek esti ülés után azt is közölték, hogy az üzletek ismét akár este tíz óráig is nyitva tarthatnak, a bevásárlóközpontok újranyitásáról pedig a jövő héten döntenek, valószínűleg akkor derül ki több részlet a kerthelyiségek nyitásáról is; mindenesetre a döntés így is biztató!

Míg Szerbia nyit, addig Szlovéniában bírságot kapnak azok, akik vörös besorolású országba utaznak (például hozzánk), ez a csodás horvát város pedig közvetlen járattal csábít Budapestről.

(Forrás: MTI, fotó: Getty Images)

FOLYTASD EZZEL
Újabb országba lehet korlátozás nélkül utazni a magyar védettségi igazolvánnyal
Ilyen sem történik minden nap: lett egy új óceánunk, ami a térképekre is felkerül!
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom