Close
Egy friss határozat szerint a hátralévő részére szinte mindent bezárnak Szerbiában

Egy friss határozat szerint a hátralévő részére szinte mindent bezárnak Szerbiában

A hét hátralevő részére szinte mindent bezárnak Szerbiában, így szerdától vasárnapig csak az élelmiszerüzletek, a gyógyszertárak és a benzinkutak tarthatnak nyitva.

A múlt hét végén és egy héttel korábban is minden zárva tartott, többek között betiltották a kulturális rendezvényeket is, hétfőtől pedig a középiskolások mellett az általános iskolák felső tagozatos tanulói is átálltak az online oktatásra.

Belgrád legismertebb sétálóutcája, az élettől duzzadó Knez Mihailova 2015 szeptemberében

Ám a szakértői testület úgy ítélte meg, nem elegendő csak a hétvégére időzíteni a korlátozásokat, hosszabb távú szigorításra van szükség. Az intézkedéstől a járványhelyzet javulását remélik a szakértők.

Ez is érdekelhet:

belgrád | szerbia | koronavírus | koronavírus-járvány | járvány

FOLYTASD EZZEL

Egekben a szállásárak Dohában, nagyon rosszul jár, aki nem foglalt időben szobát a foci vb idejére

Az utolsó korlátozásokat is eltörli az egyik legnépszerűbb téli úti cél

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ától zéig megvalósítja álomotthonod ez a pazar budapesti cég
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom