Close
Költözz Carrie Bradshaw lakásába, és ünnepeld a Szex és New York visszatérését!

Költözz Carrie Bradshaw lakásába, és ünnepeld a Szex és New York visszatérését!

A Szex és New York hamarosan megjelenő And Just Like That című folytatása tiszteletére két szerencsés rajongó beköltözhet egy olyan Airbnb-be, amelyet Carrie Bradshaw otthona ihletett.

A szóban forgó Airbnb Bradshaw Upper East Side-i lakásának másolata, amelyben megtalálható egy epikus gardrób, tele jobbnál jobb dizájnerruhákkal, -cipőkkel és -kiegészítőkkel, amelyeket két szerencsés egy nem mindennapi fotózás keretében magára is ölthet.

Sarah Jessica Parker úgy fogalmazott, Carrie Bradshaw közel áll a szívéhez, ezért nagy öröm volt számára újra belecsöppenni a karakter világába. Úgy tudni, a színésznő segített az Airbnb megtervezésében, most pedig izgatottan várja azt, kik fognak belebújni Carrie bőrébe és cipőjébe.

A szerencsések a rendhagyó Airbnb-t mindössze huszonhárom dollárért (kb. hétezer forintért) bérelhetik majd ki,

az összeg azt szimbolizálja, mennyi idő telt el azóta, hogy Parkert először láthattuk legendássá vált szerepében.

Carrie Bradshaw lakását november 8-án, amerikai idő szerint délben lehet majd lefoglalni. A rajongók kétszer egy éjszakára, november 12-én, illetve november 13-án foglalhatják majd el a különleges szálláshelyet.

A vendégek maguk állják az útiköltségüket, de az általuk lefoglalt csomag tartalmaz majd egy virtuális üdvözlést Sarah Jessica Parkertől, egy, a karakter által nagyon kedvelt Cosmopolitan koktélt, egy reggelit Manhattanben, és egy különleges fotózást is.

(Forrás: Travel & Leisure, fotók: Airbnb)

FOLYTASD EZZEL
Csodás a látvány, úgyhogy özönlenek a turisták Közép-Amerika legaktívabb vulkánjához
Elhalasztják a világ leghíresebb karneváljait a járvány miatt
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom