Close
Költözz Carrie Bradshaw lakásába, és ünnepeld a Szex és New York visszatérését!

Költözz Carrie Bradshaw lakásába, és ünnepeld a Szex és New York visszatérését!

A Szex és New York hamarosan megjelenő And Just Like That című folytatása tiszteletére két szerencsés rajongó beköltözhet egy olyan Airbnb-be, amelyet Carrie Bradshaw otthona ihletett.

A szóban forgó Airbnb Bradshaw Upper East Side-i lakásának másolata, amelyben megtalálható egy epikus gardrób, tele jobbnál jobb dizájnerruhákkal, -cipőkkel és -kiegészítőkkel, amelyeket két szerencsés egy nem mindennapi fotózás keretében magára is ölthet.

Sarah Jessica Parker úgy fogalmazott, Carrie Bradshaw közel áll a szívéhez, ezért nagy öröm volt számára újra belecsöppenni a karakter világába. Úgy tudni, a színésznő segített az Airbnb megtervezésében, most pedig izgatottan várja azt, kik fognak belebújni Carrie bőrébe és cipőjébe.

A szerencsések a rendhagyó Airbnb-t mindössze huszonhárom dollárért (kb. hétezer forintért) bérelhetik majd ki,

az összeg azt szimbolizálja, mennyi idő telt el azóta, hogy Parkert először láthattuk legendássá vált szerepében.

Carrie Bradshaw lakását november 8-án, amerikai idő szerint délben lehet majd lefoglalni. A rajongók kétszer egy éjszakára, november 12-én, illetve november 13-án foglalhatják majd el a különleges szálláshelyet.

A vendégek maguk állják az útiköltségüket, de az általuk lefoglalt csomag tartalmaz majd egy virtuális üdvözlést Sarah Jessica Parkertől, egy, a karakter által nagyon kedvelt Cosmopolitan koktélt, egy reggelit Manhattanben, és egy különleges fotózást is.

(Forrás: Travel & Leisure, fotók: Airbnb)

usa | manhattan | sarah jessica parker | szex és new york | carrie bradsaw

FOLYTASD EZZEL

Idén nem nyit ki az ország egyik legjobb síterepe

Elképesztő, mennyire befolyásolja még mindig az utazásunkat a koronavírus

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram