Close
Kemény szigorítások várhatnak márciustól a csehekre

Kemény szigorítások várhatnak márciustól a csehekre

A cseh kormány az eddigi legszigorúbb korlátozások bevezetését tervezi.

Jan Hamácek kormányfőhelyettes, belügyminiszter szerint a szombaton lejáró szükségállapotot egy további hónappal hosszabbíthatják meg, továbbá márciustól az élelmiszerboltokon, drogériákon és gyógyszertárakon kívül bezárhatnak három hétre minden üzletet, szállodát, iskolát és szolgáltatást.

A prágai Károly híd a kontinens egyik legrégibb hídja, a város egyik szimbóluma

Emellett pedig régiónként jelentősen korlátoznák az emberek szabad mozgását is, amely alól főként a munkába járás és az orvosok felkeresése jelentene kivételt.

Az olaszok is rossz híreket kaptak

Itáliában is bejelentették a járvány miatti korlátozások meghosszabbítását, amelyek a húsvétot is érinteni fogják. Angliában a tervek szerint június végén oldhatják fel az emberek közötti kapcsolattartás összes jogi korlátozását, ami pedig Magyarországot illeti: az Európai Bizottság túl szigorúnak ítélte meg a korlátozások egy részét.

(Forrás: Index)

FOLYTASD EZZEL
Velencében még a vaporettókon is oltani fognak és nagyon várják a magyar turistákat
Végül módosítottak a spanyolok a komoly felháborodást kiváltó maszkviselési szabályokon
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom