Close
Kemény szigorítások várhatnak márciustól a csehekre

Kemény szigorítások várhatnak márciustól a csehekre

A cseh kormány az eddigi legszigorúbb korlátozások bevezetését tervezi.

Jan Hamácek kormányfőhelyettes, belügyminiszter szerint a szombaton lejáró szükségállapotot egy további hónappal hosszabbíthatják meg, továbbá márciustól az élelmiszerboltokon, drogériákon és gyógyszertárakon kívül bezárhatnak három hétre minden üzletet, szállodát, iskolát és szolgáltatást.

A prágai Károly híd a kontinens egyik legrégibb hídja, a város egyik szimbóluma

Emellett pedig régiónként jelentősen korlátoznák az emberek szabad mozgását is, amely alól főként a munkába járás és az orvosok felkeresése jelentene kivételt.

Az olaszok is rossz híreket kaptak

Itáliában is bejelentették a járvány miatti korlátozások meghosszabbítását, amelyek a húsvétot is érinteni fogják. Angliában a tervek szerint június végén oldhatják fel az emberek közötti kapcsolattartás összes jogi korlátozását, ami pedig Magyarországot illeti: az Európai Bizottság túl szigorúnak ítélte meg a korlátozások egy részét.

(Forrás: Index)

korlátozások | járvány | csehország | szigorítás | olaszország

FOLYTASD EZZEL

Ezek az ingyenes városnéző túrák garantáltan megdobogtatják a sorozatrajongók szívét

Rangos turisztikai elismeréseket kapott Magyarország Kínából

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom