Close
Korán örültünk: már most augusztusban újabb szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Korán örültünk: már most augusztusban újabb szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Azt mondják, mindenképp szükségesek az intézkedések. 

Mindenképpen szükség lesz a koronavírus-járvánnyal összefüggő, jelenleg érvényes intézkedések szigorítására, például a vendéglátóhelyek nyitvatartási idejének a rövidítésére – közölte Branislav Tiodorovic, a koronavírus járvány kezelésével megbízott szerbiai válságstáb tagja kedden.

A szerbiai közszolgálati televízió beszámolója szerint a válságstáb mindenképpen szigorítani akar, az erről szóló döntés pedig néhány napon belül megszülethet, egyelőre azonban nem lehet tudni, hogy a vendéglátóhelyek mellett mely területeket érinthetik az új intézkedések.

Szerbiában az elmúlt hónapokban nagyon gyakran változtattak a kávézók, éttermek, bárok, éjszakai klubok, folyami bárok, bevásárlóközpontok, de még a fodrászatok, szépségszalonok, edzőtermek, uszodák, fürdők és szabadidős sportpályák nyitvatartásában is. Egyelőre az országban érvényben a kötelező beltéri maszkviselés, viszont Szerbiába oltatlanul, teszt vagy védettségi igazolvány nélkül is gond nélkül be lehet lépni külföldről.

Amellett, hogy sok ország szigorítani tervez, frissen döntött úgy Kanada egyik tartománya, hogy végleg vége a koronavírusnak. Emellett mi is megnéztük négy európai országban, milyenek a hírekben olvasott járványügyi intézkedések a valóságban.

(Fotók: Unsplash, forrás: MTI, Konzuli Szolgálat)

vendéglátás | szerbia | intézkedések | belgrád | szerb

FOLYTASD EZZEL

Ezek a leginstagramosabb helyek a Közel-Keleten

Nagyon berágtak a gazdák a repceföldeken fotózkodó influenszerekre Ausztráliában

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram