Close
Karácsonykor még a rokonokat sem lehet meglátogatni egy új rendelet értelmében Szlovákiában

Karácsonykor még a rokonokat sem lehet meglátogatni egy új rendelet értelmében Szlovákiában

Nagyon szigorú kijárási tilalom jön idén télen a szomszédban.

A következő hetekben szigorítanak a járványügyi intézkedéseken Szlovákiában; olyan kijárási tilalom jön, ami alól a karácsonyi összejövetelek sem képeznek kivételt. Az országban pénteken nyitnak a boltok, templomok és számos szolgáltatás is, viszont csak védettségivel rendelkezők vagy betegségen bizonyítottan átesettek látogathatják őket.

A kórházban kezel covidos betegek számához köti a szigorított lockdownt az ország; ha eléri a 3800-at, akkor jön a teljes szigor, most 3479-nél járnak a számok. Ez azt jelenti majd, hogy a védettek sem élvezhetnek előjogokat és bezár az ország.

Az egészségügyi miniszter bejelentette, hogy idén fel sem merült, hogy úgynevezett családi buborékokban látogathassák az emberek a rokonság egy kiválasztott háztartását;

a szabály szerint nem lehet szenteste meglátogatni a rokonokat.

(Forrás: 444, Új Szó, fotók: Unsplash)

korona | covid | szigorítás | vírus | koronavírus

FOLYTASD EZZEL

Olyan újításokat vezet be ez a légitársaság, aminek mindenki örülni fog

A világ legszebb hegyeit egyszer az életben látni kell – Ezeket járd végig!

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom