Close
Karnyújtásnyira van Magyarországtól ez az ékszerdoboz

Karnyújtásnyira van Magyarországtól ez az ékszerdoboz

Szlovénia területe bár nagyjából megegyezik három Pest megyével, így is megvan benne minden, amire egy kalandozásra éhes halandónak szüksége lehet.

Mediterrán kisvárosok, lélegzetelállító hegyvonulatok, pazar sípályák, homokos tengerpart. De Szlovénia egyik legnagyobb erőssége továbbra is az, hogy közel van. Kísértően közel.

Még több Szlovénia:

FOLYTASD EZZEL
Egy szabad világ utolsó pillanatait vette filmre három síelő
Látnod kell, hogy mi folyik Moszkvában
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom