Close
Szombattól több járatát törli a Wizz Air

Szombattól több járatát törli a Wizz Air

A légitársaság szombattól nem indítja el a Budapest, Debrecen és Málta közötti járatait.

Az utasok kérhetnek 100 százalékos visszatérítést bankszámlára és bankkártyára, vagy a Wizz-számlájukon jóváírják a viteldíj 120 százalékát, amely huszonnégy hónapon belül a Wizz Air más termékeire és szolgáltatásaira költhető.

A moszkvai, szentpétervári és kazanyi járatok továbbra is közlekednek, de jelenleg csak orosz állampolgárok utazhatnak az Oroszországi Föderációba.

A légitársaság gyors és automatikus tájékoztatást ígér a változásokról azoknak, akik a wizzair.com honlapon vagy a Wizz Air mobilalkalmazásában vettek jegyet. Az utazási irodákban kell viszont érdeklődniük azoknak, akik ott vásároltak.

A járattörlés április 10-ig szól.

A koronavírussal kapcsolatos korábbi cikkeink:

(Forrás: MTI, fotók: Getty Images)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom