Close
Szombattól több járatát törli a Wizz Air

Szombattól több járatát törli a Wizz Air

A légitársaság szombattól nem indítja el a Budapest, Debrecen és Málta közötti járatait.

Az utasok kérhetnek 100 százalékos visszatérítést bankszámlára és bankkártyára, vagy a Wizz-számlájukon jóváírják a viteldíj 120 százalékát, amely huszonnégy hónapon belül a Wizz Air más termékeire és szolgáltatásaira költhető.

A moszkvai, szentpétervári és kazanyi járatok továbbra is közlekednek, de jelenleg csak orosz állampolgárok utazhatnak az Oroszországi Föderációba.

A légitársaság gyors és automatikus tájékoztatást ígér a változásokról azoknak, akik a wizzair.com honlapon vagy a Wizz Air mobilalkalmazásában vettek jegyet. Az utazási irodákban kell viszont érdeklődniük azoknak, akik ott vásároltak.

A járattörlés április 10-ig szól.

A koronavírussal kapcsolatos korábbi cikkeink:

(Forrás: MTI, fotók: Getty Images)

járat | járattörlés | repülés | visszatérítés | utazás

FOLYTASD EZZEL

Erre a tengerpartra vágynak most a legtöbben

Egekben a szállásárak Dohában, nagyon rosszul jár, aki nem foglalt időben szobát a foci vb idejére

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ha imádod a legminőségibb dizájnt, ez a hazai lakberendező cég lesz a mennyországod
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom