Az Insolence Productions alig négyperces kisfilmjében feszített tempóban nézhetjük végig egy séf mindennapjait, ráadásul a saját szemszögéből. Előkészít, tisztít, szeletel, süt, megsérül, megy tovább.
Amellett, hogy szép és kreatív, ha valaki a konyhaművészetben találta meg az élete értelmét, nagyon nehéz és emberpróbáló szakma. A konyhán nincsenek kifogások, és szervizidőben egy rossz mozdulat, elhibázott időtartam is kisebb tragédiához vezethet. A Déguste névre hallgató kisfilm összesűrítve mutatja meg, milyen az élet a konyhán, szervizidőben.
Ez is érdekelhet:
konyha | séfek élete | gasztronómia | chef | séf | szervízidő
Egy jó tervhez is kellhet több perspektíva
–
Sulciová Silvia interjú
Skót nyár a ködös budapesti belvárosban – Ilyen a 2023-as év whiskyje
Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.
Megnézem, mert érdekel!