Close
Megszületett a döntés: Éjféltől szükségállapotot hirdetett ki a kormány Csehországban

Megszületett a döntés: Éjféltől szükségállapotot hirdetett ki a kormány Csehországban

Egyre súlyosabb a járványügyi helyzet Csehországban, ezért a kormány úgy döntött, hogy harminc napos szükségállapotot rendelnek el.

A cseh miniszterelnök tájékoztatása szerint a betegek növekvő száma egyre nagyobb problémát okoz a kórházakban, ezért a szükségállapot kihirdetése mellett további óvintézkedésekről is dönteni fog a kormány.

Ezek egy része akár a beutazást is érintheti, így a következő napokban érdemes fokozottan figyelni az országot érintő friss információkat.

Ahogyan arról a Roadster is beszámolt, nem Csehország az egyetlen, ahol szigorítanak a járvány gyors terjedése miatt. Szlovákiában szerdán jelentették be, hogy két hétre bezárnak mindent éttermet és nem létszükségletű boltot, valamint az oltatlan munkavállalókat érintően is korlátozó intézkedéseket vezetnek be.

(Forrás: MTI, fotó: Getty)

FOLYTASD EZZEL
Borzalmas a járványhelyzet Kárpátalján, a legszigorúbb besorolás jön a régióban
Magyarországon mostantól már nem elég két oltás a védettségi kártyához
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom