Close
Megszületett a döntés: Éjféltől szükségállapotot hirdetett ki a kormány Csehországban

Megszületett a döntés: Éjféltől szükségállapotot hirdetett ki a kormány Csehországban

Egyre súlyosabb a járványügyi helyzet Csehországban, ezért a kormány úgy döntött, hogy harminc napos szükségállapotot rendelnek el.

A cseh miniszterelnök tájékoztatása szerint a betegek növekvő száma egyre nagyobb problémát okoz a kórházakban, ezért a szükségállapot kihirdetése mellett további óvintézkedésekről is dönteni fog a kormány.

Ezek egy része akár a beutazást is érintheti, így a következő napokban érdemes fokozottan figyelni az országot érintő friss információkat.

Ahogyan arról a Roadster is beszámolt, nem Csehország az egyetlen, ahol szigorítanak a járvány gyors terjedése miatt. Szlovákiában szerdán jelentették be, hogy két hétre bezárnak mindent éttermet és nem létszükségletű boltot, valamint az oltatlan munkavállalókat érintően is korlátozó intézkedéseket vezetnek be.

(Forrás: MTI, fotó: Getty)

covid | utazás | covid-19 | prága | kovid

FOLYTASD EZZEL

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram