Megszületett a döntés: Éjféltől szükségállapotot hirdetett ki a kormány Csehországban

Egyre súlyosabb a járványügyi helyzet Csehországban, ezért a kormány úgy döntött, hogy harminc napos szükségállapotot rendelnek el.

A cseh miniszterelnök tájékoztatása szerint a betegek növekvő száma egyre nagyobb problémát okoz a kórházakban, ezért a szükségállapot kihirdetése mellett további óvintézkedésekről is dönteni fog a kormány.

Ezek egy része akár a beutazást is érintheti, így a következő napokban érdemes fokozottan figyelni az országot érintő friss információkat.

Ahogyan arról a Roadster is beszámolt, nem Csehország az egyetlen, ahol szigorítanak a járvány gyors terjedése miatt. Szlovákiában szerdán jelentették be, hogy két hétre bezárnak mindent éttermet és nem létszükségletű boltot, valamint az oltatlan munkavállalókat érintően is korlátozó intézkedéseket vezetnek be.

(Forrás: MTI, fotó: Getty)

korlátozás | covid-19 | koronavírus | kovid | csehország

FOLYTASD EZZEL

Nehéz decemberben programot találni a Balatonnál? Választani nehéz!

Ezek a hangok, ízek, élmények valódi ünneppé varázsolják a karácsonyt

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom