Close
Varázslatosak ezek az erdei képek, azonnal túrabakancsot húznánk

Varázslatosak ezek az erdei képek, azonnal túrabakancsot húznánk

A ködös, párás erdei sétákban mindig van valami misztikus, amit nehezen lehet megfogalmazni, inkább érezni kell. Ódon fákon pihenő mohák, kacskaringós ágak, dús aljnövényzet szerepel Bo Wen Huang tajvani fotós fantasztikus képein. Szinte a gombák és a föld jellegzetes illatát is érezzük, ahogy átpörgetjük a zseniális galériát. 

A fotók a Taman Mountain Trailen készültek, amit Taojüan megyében találunk. Mindössze hat kilométeres a túraútvonal, ám a beszámolók alapján sosem kell tömegre számítani, igazi magányos természetjárásokra kitalált hely, drámai látvánnyal és hangulattal.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Bo Wen Huang-Béhance)

túra | béhance | túraútvonal | természet | taman mountain

FOLYTASD EZZEL

Egekben a szállásárak Dohában, nagyon rosszul jár, aki nem foglalt időben szobát a foci vb idejére

Az utolsó korlátozásokat is eltörli az egyik legnépszerűbb téli úti cél

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ától zéig megvalósítja álomotthonod ez a pazar budapesti cég
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom