Close
Varázslatosak ezek az erdei képek, azonnal túrabakancsot húznánk

Varázslatosak ezek az erdei képek, azonnal túrabakancsot húznánk

A ködös, párás erdei sétákban mindig van valami misztikus, amit nehezen lehet megfogalmazni, inkább érezni kell. Ódon fákon pihenő mohák, kacskaringós ágak, dús aljnövényzet szerepel Bo Wen Huang tajvani fotós fantasztikus képein. Szinte a gombák és a föld jellegzetes illatát is érezzük, ahogy átpörgetjük a zseniális galériát. 

A fotók a Taman Mountain Trailen készültek, amit Taojüan megyében találunk. Mindössze hat kilométeres a túraútvonal, ám a beszámolók alapján sosem kell tömegre számítani, igazi magányos természetjárásokra kitalált hely, drámai látvánnyal és hangulattal.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Bo Wen Huang-Béhance)

taman mountain | túraútvonal | galéria | túra | varázslatos erdő

FOLYTASD EZZEL

Ezt a két koncertet vétek lenne kihagyni az ősszel

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram